Uitstekende service

Het bestelde is netjes en op tijd geleverd.

Zie titel van deze beoordeling

Goede service in deze corona tijden.

Matson heeft een goed verzorgde website en levert zijn producten tegen een scherpe prijs. Ik heb een koffer voor een Brother borduurunit gekocht en ben erg blij met de kwaliteit en de afwerking.

Zeer goede behandeling

De bestelling werd snel en correct uitgevoerd. Het bestelde werd, ondanks de coranabeperkingen op tijd geleverd. hartelijk dank. Voor nieuwe bestellingen zal ik U weten re vinden.

Mooie en gemakkelijke naaimachine

Goed produkt.

Prima, snelle service, goede kwaliteit.

Uitstekend assortiment. Goede service.

Snelle en correcte levering

Duidelijke website en bestel gemak

prima service

duidelijke website, mooie vergelijkingen kunnen maken, bezorging op tijd en netjes

Perfecte service

Perfecte service

Goed product

Prettige site, waar alles duidelijk staat beschreven en een checklijst te zien is. Snelle levering en een goed product afgeleverd. Erg tevreden klant.

prima, snel geleverd

goede produkten snel geleverd. duidelijke website!

prima, netjes

Okay

Snel en zorgvuldig

Fijne service.

uitstekend

vrijdag besteld op zaterdag geleverd, super!

Snel geleverd en topkwaliteit

Uitstekende ervaring. Duidelijke website en prima klantservice. Doen wat ze beloven en vandaag besteld morgen in huis.

Supersnel

Voetpedaal de ene dag besteld, de volgende dag al bezorgd. Ik kan dus weer volop aan de slag met het maken van mondkapjes.

Helemaal top

Bestelling was de volgende dag al geleverd. De producten zijn van prima kwaliteit en goed geprijst. Zeker een aanrader!

Prima keuze prijs/kwaliteit. Singer 4432

Echt een prima machinemaar zeer geschikt voor het zwaardere werk

mooi aanbod en snelle levering, verzendingskosten zouden beter mogen

Door de COVID-19-situatie geraakten we al een tijdje niet tot bij onze vertrouwde naaimachinewinkel, dus we zochten online naar betaalbare spoeltjes voor onze Pfaff Passport 2.0. Matson had de juiste spoeltjes op voorraad en kon ze ook nog eens snel leveren (de volgende dag al bij ons in België !). De Matson-verzendingskosten zijn hoger dan de prijs van het pakje van 10 spoeltjes :(. Op drie pakjes is dat relatief wat beter, maar we hebben niet echt meteen 30 spoeltjes nodig, dus die verzendingskosten houden ons wel tegen om vaker bij Matson te bestellen. Een idee voor een "terugkerende klanten lagere verzendingskosten" model ?

Prima snelle service.

Kwaliteit moet nog blijken; nog niet getest.

het is een stevige sterke en makkelijk te bedienen machine. kan door heel dun maar ook door dubbeldikke stof wat erg handig is. ben dus zeer tevreden.

Een fantastische machine

Mijn vorige machine was 30 jaar oud, wat is er in tussentijd veel veranderd! Enorm, ik heb heel veel zin om met de machine te gaan werken!!! Hij doet het prima, ook met dikke stoffen, de draad in de naald stoppen, draad afwerken draad afsnijden, de mogelijkheid om zonder voetpedaal te werken!, de snelheid is goed te veranderen van heel langzaam tot traploos sneller, een keur van steken.... er ging een wereld voor me open.

Prima, goede informatie, vlotte levering.

Prima, goede informatie, vlotte levering.

Zeer terveden

Naaimachine snel geleverd en snel in gebruik genomen.

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.