Snel geleverd en goede klantenservice!

Wilde nog wat aanvullen op mijn bestelling en gebruik maken van een voordeelbundel. Werd snel geregeld door de klantenservice. Volgende dag alles netjes geleverd. Erg tevreden, top!

Vlotte levering product zoals aangeboden

Vlotte levering

Alles in orde

Gebruiksvriendelijke website, makkelijk om een bestelling te plaatsen, snel verstuurd (dag nadien afgeleverd in België).

Geweldig!

Binnen 2 dagen de producten al binnen....zeer snel en omruilen was al helemaal geen probleem .. zelden zo'n goede service gezien! Helemaal top!!

meedenkend en behulpzaam

Een verademing om iets te bestellen bij een echte winkel en niet een pure webshop. Goed bereikbaarover telefoon en meedenkend bij het oplossen van onze uitdaging. Snelle en goede service tegen een prima prijs

Snelle levering en goed product

Heel tevreden. Snelle levering. Product goed verpakt en precies naar verwachting: mooie naaimachine!

Top!!!

Snelle afhandeling betaling en levering.

Zeer positief

Had het gelijk de volgende dag heel nnetjes

Super service

2x telefonisch contact gehad. Heel behulpzaam en goed te woord gestaan. Mooie duidelijke website. Ik heb mijn bestelde producten de volgende dag al ontvangen.

Top service!

Na een verkeerde zending alles heel goed en snel opgelost . Vriendelijke meneer aan de telefoon .

prima geleverd

snel en goed

Bestelling is prima afgehandeld

Ik had al gezocht naar een losse garenklos pen, maar er werdt mij verteld dat een soortgelijke pen alleen voor Brother naaimachines was, maar ben blij dat jullie een universele klospen hadden! Past uitstekend op mijn Singer naaimachine!

Prima artikel

Goed artikel. Bezorging snel. Wat mij verbaasd is dat ik 4,95 Bezorgkosten moet betalen. Voor een klein doosje dat in de brievenbus past.

Keurig netjes geregeld

goed bevallen

perfect

Dit is een hele goede machine met prachtige steken. Ik ben er blij mee!

Tevreden over alles!

Keurig met een track en trace verstuurd en binnen een dag in huis. Bij ontvangst moest ik mij legitimeren. Erg goed geregeld. Vooraf gebeld om te vragen hoe het zit met garantie en reparatie omdat wij niet in de buurt wonen. Netjes te woord gestaan.

Zeer snelle levering!

Dankuwel!

Snel en netjes

Snelle levering, goed verpakt, en de volledige bestelling in 1 keer geleverd. En.. wat een mooie sterke machine die Singer quantum Stylist 9960!

Snel en goed verzonden, goede informatie op website

Fijne website om te naaimachines te vergelijken en je perfecte keuze te vinden. Goede verzend- en betaal opties, fijn dat je gewoon een pakketautomaat kan selecteren. Artikelen werden goed ingepakt verzonden.

Heel snelle service en levering!

Besteld, betaald, geleverd in een oogwenk!

Snel en accuraat geleverd.

Mooi artikel voor een goede prijs kwaliteit verhouding

Snel en correct

Bestelde artikel werd binnen de 24u geleverd. Alles prima in orde.

Super fijne machine,

Jullie deden het fijn en snel, helaas liet Post.nl de levering wat laat aankomen. Maar verder prima.

Snelle verzending

Ik ben zeer tevreden

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.