UITSTEKEND

De machine werd snel geleverd . De machine leek het niet goed te doen maar na telefonisch contact werd mij duidelijk uitgelegd wat "het probleem" kon zijn en toen was het snel opgelost en doet de machine het prima.

Goede service en levering op tijd

Bij vragen wordt je goed en professioneel geholpen. De verzending en verpakking id uitstekend.

Wat een service

Alles snel geleverd en zelfs als 2 x bestelling op 1 dag verzendkosten teruggestort. Dat is een bedrijf waar je wil kopen.

zeer snelle levering

- snelle levering. - voldeed exact aan de omschrijving

Zeer snelle levering en scherpe prijs

Eind vd middag besteld, volgende ochtend in huis

Perfect !! Thank you

Goed product, snel geleverd

Goed product en snel geleverd

Snelle levering.

Tevreden met de machine. Op de website van bol.com, staat de machine met een vermogen van 105 watt. De 4423 heeft echter 90 watt vermogen.

Heb de naaimachine vandaag voor het eerst gebruikt ben lange tijd ziek geweest.Maar het is een super fijne naaimachine kan hem met een gerust hart aanbevelen

Het bestelde werd snel en goed geleverd

Mijn bestelling werd erg snel en correct uitgevoerd.

Eerste keer en zo snel bezorgd. Helemaal TOP

Zocht een nieuwe naaimachine voor mijn vrouw en kwam uit bij Matson. Goede informatieve site, snel besteld en snel bezorgd. Grote klasse !!

Accuraat en no nonsens

Nette snelle aflevering, ik ga daar meer bestellingen plaatsen:-)

Heel blij

Heel blij dat er een snoer was voor mijn Phaff naaimachine. Heel snel en keurig afgehandeld

Prima bezorging, graag weer bij jullie voor de volgende bestelling.

geweldig

snelle levering en altijd correct

Snelle levering, duidelijke informatie

Snel en perfecte levering .

Snelle en perfecte levering , alles Pico Bello .

Goede service, op maandag kreeg ik bericht van post.nl dat dinsdag geleverd zou worden. Er was een mogelijkheid om levering te verzetten en dat heb ik zelf gedaan omdat ik op dinsdag niet zelf aanwezig kon zijn. Woensdag op afgesproken tijd stond de bezorger aan de deur. Diezelfde avond de paspop al op maat in elkaar gezet. Bedankt!

Parfait,rapidité absolue

Livrée le samedi,j'avais commandé le jour avant. Pieds de biche d'origine, aiguilles machines Singer.

Zoals altijd, prima geholpen, snel verstuurd, gewoon perfect!

Ik ben al jarenlang klant bij Matson. Een heel fijne zaak, ongeacht of je een naaimachine koopt of andere naaibenodigdheden, je wordt steeds vakkundig en correct geholpen. Vandaar dat ik mij trouwe klant noem, een zaak die absoluut is aan te bevelen!

Brievenbuspakje is vragen om problemen

Producten zijn prima, maar verzenden als brievenbuspakje is verkeerde zuinigheid. Pakje werd 2 dagen te laat bezorgd. Ja, dat is de schuld van postnl maar Matson kan ook andere vervoerders gebruiken die betrouwbaarder zijn.

Overzichtelijk, makkelijk bestellen, snelle levering, top site!!

Zie boven!

Snelle en zeer vriendelijke service!

Mijn bestelling kwam snel en netjes verpakt. Toen bij 1 van de artikelen iets niet helemaal goed bleek te zijn werd dit direct en zeer vriendelijk opgelost. Helemaal blij mee!

Zeer prettig

Ik ben heel goed geholpen in de winkel. Er is met me mee gedacht en ik heb het gevoel dat ik een goed besluit heb kunnen nemen, mede dankzij de uitleg die ik in de winkel gehad heb. De website gaf vervolgens alle informatie overzichtelijk weer, waardoor ik rustig nog eens kon overwegen wat de beste optie was. Al met al een hele goede ervaring. Dank Matson!

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.