Uitgebreid assortiment in de webwinkel

Uitstekende webwinkel waarop de artikelen goed gepresenteerd worden. Levering liep mis door fout PostNL, maar is snel opgelost door Matson. Perfecte service!

Op de site staat vermeld : voor 16.00 uur besteld zelfde verstuurd! Nou dat maken ze waar. Top

Probleemloze snelle,lwvering

Snelle levering, juiste materiaal, ben er blij mee!

Vriendelijk en meedenkend!

's Middags gebeld, en besteld. Bijzonder vriendelijk geholpen, en mischien wel belangrijker: meegedacht! Volgende dag de Pfaff Creative 1.5 in huis en tot volle tevredenheid in gebruik.

Vlot opgestuurd prima webwinkel om te bestellen. Ga zo door!

Uitstekend en snel

Ik heb al vaker besteld bij Matson en zoals altijd kreeg ik ook deze keer mijn bestelling binnen de kortste keer binnen. Niets dan lof!

handig

Ik ben een kluns met een naaimachine. Sinds ik mijn Phaff naaimachine heb naai ik met plezier. Makkelijk te bedienen( met tekeningetjes op het toestel)en een zeer duidelijke handleiding. Vlug geleverd(2 dagen).

Goed en fijn geholpen

Goed en fijn geholpen

Perfect!

Goede artikelen, veel keuze en supersnelle levering!

Lekker snel!

lekker snel, uitstekend ding en eerlijke prijs!

Super tevreden

Duidelijke site en je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je product af geleverd wordt. Snelle levering

zeer goed

zeer goed

Goed en klantvriendelijk!

uitstekend!

duidelijke website, groot assortiment, uitstekende service

Duidelijke site, snelle levering.

Voor mij de eerste ervaring met Matson Naaimachines. Is goed bevallen.

Goede service!

Heb een lamp besteld. Er was een probleem met de batterij. Matson heeft onmiddellijk gereageerd en een nieuwe opgestuurd.

Super!!

Duidelijke webwinkel met veel service en info. Ik had de naaimachinemachine de volgende al in huis! Super snelle service. Naaimachine bevalt heel goed, ik ben er heel erg blij mee.

Prima service, vlotte afhandeling, uitstekende prijs

De bestelde naaimachine werd zeer snel afgeleverd en werkt uitstekend volgens de specificaties

Goed en snel het bestelde geleverd.

Goed en snel geleverd!

Prima service en snelle levering

1 Onderdeel was minimaal beschadigd en ik kreeg per ommegaande een nieuw onderdeel toegestuurd.

Snelle en nette service

'S-middags besteld en de volgende dag een pakje binnen gekregen. Super goede service.

online net zo hartelijk als in de winkel

Voelt degelijk en vertrouwd

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.