Supersnel, correct geleverd

Veel keuze, snelle levering

Op zoek naar een naaimachine bij Matson geland. Grote keuze, goede prijs en snelle levering. Bondig en zinnig advies op de site

Prima service, snel geleverd!

Helemaal naar wens!

Efficiënt

Duidelijk website, snel, goed product

Goede service en zeer snel in huis!

Het pakketje was zeer snel thuis. Het was super netjes verpakt!

Netjes verzorgd en snel !

Netjes verzorgd en snel

Deskundig en behulpzaam

Vriendelijk en behulpzaam. Er wordt de tijd genomen om te kijken welke machine Binnen mijn budget het beste bij mijn wensen past. Duidelijke demonstratie van de verschillende machines met deskundige uitleg en ik mag ze zelf ook proberen. Reden genoeg om hier twee maanden ba een nieuwe naaimachine ook een lockmachine te kopen.

snel bezorgd in goeie verpakking

snel bezorgd in goeie verpakking

Goed product snelle levering

Besteld op de gok omdat mijn model machine er niet tussen stond maar gelukkig paste de spoelhuisdeksel er gewoon ook op

netjes en snel verstuurd

Op zich was de levering van de bestelling prima en snel. Alleen vraag ik me af of het in dit geval reëel is zoveel portokosten te vragen. Het was een duur item maar werkt goed.

Bestelling en levering gingen zeer vlot top, één aanrader.

Top een aanrader.

Elders niet op voorraad: Bij Matson in één dag binnen

Ik had een oogje op een Brother naaimachine Innovis A16. als demo wel aanwezig bij een naaimachinewinkel, maar nergens op voorraad. Even verder gezocht en bij Matson wel op voorraad. Voor de zekerheid nog even gebeld en gehoord dat hij inderdaad op voorraad was. Direct besteld en binnen een uur had ik al een track and trace code; de volgende dag geleverd. Een hele fijne naaimachine met erg duidelijke gebruiksaanwijzing met voorbeelden voor draadinvoer en soort steek. Naait erg netjes. Voor- en achteruit door druk op de knop, knop voor vastzetsteek, knop voor naald omlaag of omhoog. Naaldstand eindigt standaard in de onderste stand (instelbaar), heel makkelijk. Veel accessoires. Prima koop!

Bestellingen correct en snel geleverf

Betrouwbare leveranciers

Fantastisch!!

In de winkel goed geholpen en telefonisch uitstekend en oprecht geholpen

Product zoals verwacht en snel geleverd.

Fijne (web)shop

Is prima

Niets te klagen, veel te prijzen

Very pleased

The package arrived the next day, packed without extra plastic.

Goed degelijk toestel dat doet wat het moet doen!

Voor een beginner zoals mij is het een eenvoudig te bedienen naaimachine zonder teveel poespas. Ik ben echt blij met mijn aankoop en verwacht dat ik er nog jarenlang plezier van zal hebben.

Snelle en goede levering

Goed verpakt en snel geleverd.

super tevreden

Duidelijke website en snelle leverering

fijne machine

mijn ervaring met de naaimachine is prima , het enige wat ik aan te merken heb is dat het moeilijk is om een naald te vervangen daar zit ik soms wel 2uur op te tobben met mijn reuma handen.

Vlotte levering.

Vandaag bestelt, morgen in huis.

Zeer te vreden

Degelijk materiaal

Keurig de volgende dag in huis en netjes op de hoogte gehouden

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.