top

Snel geleverd en precies wat ik wilde

Snelle levering.

Ik ben zeer tevreden over de levering en prijs/kwaliteit van mijn bestelling.

De winkel opgebeld en gevraagd of de betreffende naaimachine op voorraad was en toen online besteld. Kwam snel aan met een leuke onverwachtte attentie, heel leuk!

Veel keuze aan een goede prijs en snelle levering

Goed.

Duidelijke omschrijving waardoor ik een goeie keus heb kunnen maken.

Prima snelle levering van hetgeen ik bestelde

Duidelijke website, werkt snel en bovendien was de levering ook nog eens snel, dit ondanks de Corona pakjes drukte.

Wat kan werken met een naaimachine zo gemakkelijk zijn met deze hulpstukken.

Snelle levering.

snelle levering van de bestelde artikelen.

Geweldige service en al de volgende dag in huis.

Ik heb een lockmachine besteld bij Matson vanwege de combinatie van de beste prijs en een fysieke winkel, ik kende ze al van vroeger. Bij mijn bestelling was ik vergeten om lockgaren mee te bestellen en heb daarvoor even contact gemaakt. Dit werd direct geregeld en zat zelfs al op de machine, wat ik heel erg attent vond. De machine was de volgende dag al in huis en ik ben er heel erg blij mee.

Goed advies en snelle levering

Telefonisch goed geholpen, en een super snelle levering

Heel goed. Heel tevreden!

Werkt goed. Ik ben blij met mijn nieuwe naaimachine.

Een heel geslaagde aankoop.

Mijn oude Husqvarna Rotary (60 jaar oud) begaf het vorige week, een harde knal, condensator uit elkaar gespat. Aangezien ik dolgraag naai en dus niet zonder kan besloot ik een nieuwe aan te schaffen. Wat een geweldige machine: prachtige steken en zelfs Zig-zag mogelijkheid. Helemaal blij met deze aanschaf. Tussen het moment van bestellen en afleveren zat meen ik slechts één dag, super.

heel te vrede over de Firma Matson

super ter vrede over de naaimachine Husqvarna doet wat je er van verwacht,nette en goede bezorging,

prima machine

Ik moet nog heel wat snufjes uitzoeken, maar wat ben ik blij met mijn nieuwe machine. Was ik eerst wat huiverig voor het computergestuurde, maar dit is zo eenvoudig. Een kind kan de was doen.

Binnen een dag een nieuwe pedaal voor mijn machine Kon meteen weer aan de slag!

Vlotte verzending

Prima ervaring weer, snelle levering

Ik beveel Matson graag aan, ik kocht hier mijn eerste naaimachine en lockmachine. En bestel graag online benodigdheden

Supersnel geleverd

Ik heb mijn nieuwe machine zondag besteld en had hem dinsdag in handen, keurig in perfecte staat en met verschillende pakjes extra naalden er gratis bij.

Ik heb al eerder een borduurnaaimachine gekocht bij jullie paar jaar geleden en dat is mij zo goed bevallen dat ik nu een naaimachine bij jullie heb gekocht snelle levering ook

Heel goed!

Mooie webshop!

Plezierig contact

Snelle levering en goed contact

Heel goede service Heel goede communicatie en informatie via mail Heel goede levering en leveringstijd Perfect verpakt Heel goede site, duidelijk en gemakkelijk online winkelen

super goed

Duidelijke omschrijving van het artikel ,snelle en nette levering.

goed bevallen

Duidelijke site met goede omschrijving van de produkten. De levering was snel , ik had mijn bestelling de volgende dag in huis.

snelle en nette service

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.