Super! Snelle levering, goede prijs!

Besteld 2 dagen later thuis bezorgd! Echt top

Helemaal goed

Goede service ondanks Corona op de afgesproken tijd afgeleverd

Prima verzorgd

Snelle en prima levering.

Snelle levering, producten voldoen aan verwachting.

Zie bovenstaande

Op tijd en goed afgeleverd

Netjes verpakt

Snelle levering en goed advies

Prima servicr

Gewoon top!

Top servies en snelle levering!

Mensen staan je vriendelijk te woord, en zijn meedenkend en zeer behulpzaam.

Super service

Ik had een verkeerd voet pedaal besteld, na telefonisch contact is deze omgeruild in de winkel. Zeer vakkundig geholpen. Pedaal was iets duurder maar werd kwijtgescholden ter compensatie voor de eventuele portokosten. Top geregeld dank jullie wel

Snelle levering.

Duidelijke website. Snel het zigzagvoetje gevonden dat ik nodig had voor mijn brother naaimachine. Snelle levering.

Gewoon geleverd zoals afgesproken

Helemaal geweldig

Helemaal top !

Supersnelle levering

Zeer content van mijn overlock .....prijs kwaliteit.

Goed!

alles snel geleverd en producten zijn als aangegeven op de site

Naaidoos besteld

De naaidoos is prachtig, werd even op het verkeerde been gezet door de melding van post.nl dat ik dacht dat de naaidoos niet was aangekomen. Donderdag een keurige melding dat het pakje bij de buren was afgeleverd. Ben naar tevredenheid geholpen door Matson.

Goede communicatie en levering

Voor herhaling vatbaat

Prima , nu alleen post.nl nog

Sneller dan verwacht

Super snelle levering en netjes verstuurd

Gewoon weer kopen daar want di te is duidelijk en verloopt snel allemaal. In 1 woord gezegd top

Goed!

Pakketje was netjes verpakt en bezorging op tijd. Product doet aan verwachtingen.

Snelle levering van mijn bestelling

Ik heb mijn Pfaff Select 3.0 IDT ruim tien jaar geleden gekocht en ben er nog steeds heel blij mee. Ik heb onlangs een naaivoetje vervangen en mijn set uitgebreid met een paar nieuwe. Ik ben heel tevreden over het aanbod in de webshop en de snelle levering.

snel gelevert en precies op tijd

Snelle nette levering

Snel geleverd!

Overzichtelijke site, vond snel wat ik zocht enen had het de volgende dag in huis!

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.