Snelle levering en precies wat ik nodig had!

Ik zal zeker vaker bestellen.

Prima, snel geleverd, komt betrouwbaar over

Snelle levering en vriendelijk contact

Ik heb hier mijn Brother innovis F480 gekocht. Ze zijn bij telefonisch contact vriendelijk en klant gericht. Perfecte service en snelle levering van de bestelde goederen. Wat ze op de site beloven, komen ze ook na.

Zeer snelle actie

Gekocht als cadeau voor mijn vrouw, over het onderwerp kan ik geen oordeel vellen. Cadeau wordt 1 juni gegeven.

Snelle levering van prima waar

Bestelling werd meteen op de post gedaan, waarvan ook bericht

geweldige service

Ik woon in België en zelfs tijdens de drukke coronaperiode werd mijn naaimachine de dag na mijn bestelling al geleverd!! Super bedankt daarvoor :)

correct en snel

Alles mooi op tijd geleverd. Zoals gehoord. Top service

Super! De bestelling is de dag na bestelling al geleverd!

Fijne overzichtelijke website. Snelle levering en prijs-kwaliteit verhouding erg goed.

Correct en goed afgeleverd.

Mijn bestelling had ik via de webshop gedaan. Dat ging goed. Met de winkel heb ik geen ervaring.

Vlot bestelproces, snelle levering, geen opmerkingen.

Prima naaimachine snelle levering

Niets op aan te merken! Zelfs in de lockdown tijd uitstekend geregeld. Top

Voor de eerste keer iets besteld bij Matson en zeer tevreden.

Een zoevend apparaat

Veel mogelijkheden en soepel naaiend apparaat

Snelle levering! Nog veel eerder dan verwacht

Duidelijke uitleg over de machine

vriendelijk en professioneel

EN ten zeerste bereid de extra stap te doen. Geweldig!

Snelle levering, gebruiksaanwijzing ontbreekt

Onlangs heb ik een verstelbare paspop besteld. De levering was heel snel en ook de prijs was goed in vergelijking met andere websites. Een minpuntje vind ik dat de gebruiksaanwijzing ontbreekt. Het in elkaar zetten gaat prima zonder gebruiksaanwijzing, maar ik weet niet goed hoe ik het draaibare deel voor het afzomen van de rok moet gebruiken. Tevens zaten er erg veel (dieren) haren op de pop, deze heb ik met tape eraf gehaald, maar een schone pop was beter geweest.

Vlug en in orde.

Ik was verbaasd hoe vlug mijn bestelling hier was en dat in corona tijden. De machine is volledig naar mijn wensen.

Zelfs in Deze rare Corona tijd toch snel geleverd

Prima en snelle levering

Erg goed

Supersnelle service zelfs tijdens de Corona maatregels

Vrijdagavond om 17u bestelling geplaatst (België) en zaterdagmiddag om 12u30 werd het toestel geleverd. Dat noem ik supersnelle service!

Ga zo door!

Zeer snelle levering!

Ik was enorm verrast toen ik mijn bestelde naaimachine de volgende dag al toegeleverd kreeg. Alles was perfect in orde!

Veel in huis. Snelle levering. Goede kwaliteit.

Dát ging snel!

Het was prima geregeld! Keuze gemaakt, Brother machine besteld en die werd shockproof ingepakt heel snel afgeleverd. Goed hoor!

Zeer goed en snelle levering

Heel tevreden met de nieuwe naaimachine, zeer snelle levering!

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.