Snelle levering, goed verpakt en kon door brievenbus. Naaivoetjes passen op mijn machine.

Super , duidelijk en snelle levering

Toppers

Top product

Goede service en het product is zoals beschreven

Prima service!

Stoffschaar besteld. Ik werd keurig op de hoogte gehouden over de stand van zaken met betrekking tot levering. Wat overigens de volgende dag al plaats vond. Prima service.

Snel geleverd en goede informatie

De gewenste producten waren makkelijk te vinden in de webshop en werden snel geleverd. Ik kreeg heldere informatie omtrent order status en levering. Wat mij betreft is Matson een aanrader voor volgende online aankopen.

Duidelijke site, en het juiste product ontvangen

Netjes op tijd geleverd, en goed verpakt

Ik heb de spullen nog niet binnen

Ik heb de spullen nog niet in huis en moet al beoordelen.. En ik heb geen idee wanneer me spullen binnen komen.. iets met verschepen... Ik heb een track en trash maar geen idee waar het vandaan moet komen.. Ik hoop dat snel mijn pakket word afgeleverd...

Hele snelle afwikkeling en goeie naaimachine Brother gekocht

Naaimachine werkt heel goed. Goeie service gekregen.

Alles goed verzorgd en mooi op tijd aangekomen

Goed advies, snelle levering, prima machines

Eerst telefonisch contact gehad over het type machine, daarna de machine online besteld. Snel geleverd. Prima verpakt.

Heel tevreden. Supersnelle, vriendelijke en correcte service.

Naaimachine en wat accessoires besteld. Werd zeer snel geleverd. Bij het pakket bleek iets te ontbreken. Even een mailtje, meteen antwoord gekregen en het ontbrekende item werd prompt opgestuurd, met excuses erbij!

Uiterst correcte en professionele service

Ik heb mijn nieuwe naaimachine gekocht in een periode waarin alle online bestellingen vertragingen opliepen wegens de Corona gekte. Vooral alles wat met mondmaskers te maken had. Mijn aankoop had daar eigenlijk niets mee te zien, maar ik had nu eenmaal de machine nodig. Een vraag die ik per e-mail stelde werd binnen de 12 uren op vriendelijke wijze en adequaat beantwoord. Ik bestelde op vrijdag en tot mijn grote verwondering werd de machine op zaterdag reeds geleverd ! De bestelling was goed ingepakt en alles was prima in orde. Nu geniet ik van een super toestel dat exact doet wat ik ervan verwachtte. Ik ben uiterst tevreden !

Vlugge levering , alles was ik orde .

Goede samenwerking

Goed advies & snelle levering

Gebeld met een aantal vragen en ze denken goed mee! Levering ging erg snel!

Zeer snel

Zeer vlotte afhandeling

vertrouwd adres om te kopen

snelle levering producten zijn goed ingepakt

Duidelijke site, snelle levering.

Super snel en goed verpakt

Heel goed en snel

Snel en goed

Snelle levering!

Overzichtelijke webshop en snelle levering. Top!

Super snelle levering zelfs in deze moeilijke tijden

Perfect!

Helemaal goed

Super klantenservice die snel reageert.

Goed verzorgd de opdracht

Vlotte levering paspop.Moet eigen maten nog toepassen op de pop.

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.