uitstekend

Netjes verpakt, op tijd bezorgd.

Heel tevreden

- Groot assortiment van de beste merken naaimachines en accessoires. - Goede prijs/kwaliteit verhouding - Snelle levering

Super service.

Snel geleverd en er zat zelfs nog een felicitatiebrief bij.

Gewoon erg goed

Alles netjes optijd geleverd en goed op de hoogt van je bestelling

Afscheid moeten nemen van mijn eerste toestel na 25 jaar.

In volle corona-crisis wilde ik vol moed aan stoffen mondmaskers maken, toen mijn machine de geest gaf. Ik ben vol frustratie op het net gevlogen en vond Matson. Goedkoop, duidelijke foto's, correcte uitleg rond betaling en levering. Levering was prompt, snel en toestel beantwoordt aan de verwachte kwaliteit.

Super gewoon.

Super service en snelle levering

Bestelling vlot en perfect geregeld.

Zeer correct

Snel, correct, vriendelijk

Zeer goede naaimachine, leuk om mee te werken.

Mijn dochter was super enthousiast. Het was snel geleverd en heel leuk om mee te werken. Het loopt nu heel vlot om mondmaskers te maken.

Duidelijk en op tijd afgeleverd

Voor het eerst hier besteld en was erg tevreden. Netjes verpakt en snel geleverd

Mijn bestelling werd zeer correct en snel opgevolgd en geleverd.

Gezien de omstandigheden en kijkend naar ervaringen opgedaan met andere leveranciers (Bpost bv) kan ik alleen maar zeggen dat ik dit een ongelofelijk goede service vind. Bedankt aan al wie eraan meewerkte.

Uitstekende service

?

Super snelle levering en heldere informatie

Ik ben heel content met jullie supersnelle service en levering. Jullie heldere informatie op de website hielp mij goed de keuze te maken.

Duidelijke website, snelle levering

Heel erg blij met mijn nieuwe naaimachine! Besteld op zondag, was dinsdag al thuis!

probleemloos besteld en snel geleverd.

Als boven.

goed en snel

Een min puntje. Kosteloos verzenden pas bij 50 euro

Altijd perfect!

Al jaren ben ik klant van Matson. Vorige jaar was Ik aan en nieuwe naaimachine toe. Na uitleg van mijn wensen en overleg met de medewerster van Matson, kocht ik een Husqvarna die aan al mijn behoeftes voldoet! In januari kocht ik online ook daar een schitterend paspop en met mijn verjaardag krijg ik scharen. Nee, ik heb geen klachten en ben blij met Matson.

Borduurgaren besteld, de dag erna al geleverd, prima kwaliteit en de prijs is ook ok

De naaimachine komt pas deze middag tussen 13 uur een 15 uur kan noch geen mening geven

Noch niet ontvangen

Snelle levering en netjes verpakt en nog snel ook. Bij deze wil wel ga ik zeker vaker inkopen doen voor mijn naaimachine

Simpel, goed

Handige machine, mis hoes als ik hem niet gebruik

Super !

Heel overzichtelijke website, ruim assortiment, snelle behandeling van mijn bestelling én levering. Aangename eerste kennismaking met Matson.

Vriendelijk en heel goed geholpen

Eerst telefonisch informatie ingewonnen en op basis daarvan besloten dat het de moeite waard zou zijn om naar de winkel in Utrecht te gaan voor meer info en aanschaf. Ter plekke nemen ze alle tijd voor je, kun je proefnaaien op verschillende machines en leggen ze uit wat de voors en tegens van de machines binnen je budget zijn. En na de aanschaf is de service ook steeds goed. Nadien nog een internetbestelling gedaan en dat verliep soepel en snel. Ik kan deze winkel aanbevelen

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.