super ervaring

Mijn scan n cut perfect geleverd, en zeer snel. Nadien ook nog extra onderdelen super snel geleverd. Zelfs naar België. En de prijs is zeer correct!

Snel geleverd en duidelijke info op de site

Twee naaimachine voetjes gekocht. Staat duidelijke info bij op de site. Veel keuze en goed te filteren op je eigen type machine

Perfecte site en snelle afhandeling.

Zoals hierboven

snel verstuurd

goede service

De naaimachine bevalt perfect

Na een slechte ervaring met een naaimachine via Bol.com heb ik gekozen voor een speciaalzaak.Door het vergelijken van heel veel kenmerken kon ik een makkelijke keuze maken voor een nieuwe naaimachine. Ik had toch nog een vraag, die werd telefonisch snel en goed beantwoord

Goede kwaliteit

Ik beveel t aan! Ik ben te vreden over t artikel, maar een ander persoon kan er anders over denken.

Alles mooier als verwacht!!

Ik hen een paspop gekocht, een superde luxe schaar en vlieseline. Jullie hebben mij nog niet terleurgesteld.

Super! Snelle levering!

Prima bedrijf! Duidelijk en overzichtelijk en zeer snel geleverd!

Supersnelle levering, goed verpakt

Supersnelle levering, goed verpakt

Goede service, snelle levering

Goede service, goede producten, snelle levering.

Duidelijke site en snelle levering

De bestelling was perfect in orde

Alles optimaal en snel ter plaatse in Duitsland gekomen

Bestelling gedaan de volgende dag al binnen

Goede producten voor redelijke prijs

Zocht spoelhuis voor oude Husqvarna en Matson kon die vlot leveren!

Duidelijke site en snelle levering

Overzichtelijke webshop met duidelijke uitleg en een snelle levering.

Kwaliteit met snelle bezorging

Duidelijke site, goede kwaliteit en snelle bezorging.

goed.

Snelle reactie na bestelling en ook snelle levering

Prachtige service

Vlugge en fijne levering.

Snelle levering, website is redelijk overzichtelijk

Ik had een andere maat voetjes nodig voor mijn singer en vervangende naalden. Het was redelijk snel te vinden op de website, niet te duur en de levering was erg snel.

Al meer dan 30 jaar tevreden klant

Zeer goede service en vriendelijk en behulpzaam personeel. Heel klantvriendelijk!!!

voor eerste koop supertevreden!

mooie prijzen snelle bezorging. en simpel bestelprocess

Zoals verwacht

Voor de zoveelste keer besteld en voor de zoveelste keer weer zeer tevreden.

Vlugge levering en top kwaliteit

Ik werd boven verwachting verrast met mijn aankopen

Ik had 3 producten besteld. Een paspop, vlieseline en een nieuwe schaar. De paspop is super, maar ik kan hem niet zo groot zetten als ik had verwacht. maar hij voldoet. Hij is nu precies afgesteld oo mijn maten. De vlieseline is mooi sterk. Precies wat ik wilde. De schaar is echt mega super gaaf!! Hij snijd als een warm mes door boter heen. Maar nu ipv boter door elke stof heen. Ik heb fibromyalgie en deze schaar zal mij heel wat plezier geven in mijn hobby!! Kleding maken.

Een adres om heel goed te onthouden

Ik was het standaard zigzagvoetjes van mijn Juki-machine kwijtgeraakt (waarschijnlijk ergens tussen gekomen) maar bij Matson was het gewoon op voorraad. Ik heb het besteld en kon ik er de volgende dag al mee aan de slag.Top!

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.