Top! Ik kom hier terug.

Ik zocht een bepaald naaimachinevoetje. Bij Matson was het op voorraad en prettig geprijsd. Direct besteld, betaald met creditcard zonder extra kosten. De volgende dag had ik het in huis. Top! Ik kom hier terug.

zeer snelle verzending

goede service na retour zending binnen 3 dagen geld terug op mijn rekening ook prima service in hun winkel in Utrecht

Goede snelle levering!

Makkelijk, online, altijd met de goede info erbij, besteld, en een dag later al ontvangen. Kwaliteit en service, Top!

Snel geleverd tegen faire prijs

ik heb een paar sets naalden besteld. Snel geleverd en prima spul. Dus tevreden!

Snel

Heel fijn strijkijzertje van Prym. Al veel plezier mee gehad. Gebruik het voor mijn quilten. De levering was zeer snel. Wat ik gewend ben van Matson :)

Correcte en snelle levering

Super, snelle levering en keurig verpakt

Zeer vlotte en nette bezorging

Binnen 24 uur had ik mijn bestelling. Keurig verzorgd. Dit is mijn tweede bestelling bij hen omdat Ze een hele goede product informatie Hebben met video’s . Prijstechnisch ook goed.

Buitengewone snelle en nette service.

Reageren snel, vriendelijk en lossen problemen netjes en snel op.

Een heel goed bedrijf

Ben zeer goed geholpen( telf). Heel vriendelijk ,en snelle levering.

Goed, maar geen doos voor nodig

Had ook in brievenbus post gepast, was geen hele doos voor nodig geweest

Door de vriendelijke klantenservice is alles goed opgelost.

Ik had in eerste instantie het verkeerde voetje besteld. Ik had een ouder type naaimachine en het bestelde voetje bleek niet te passen. Na een telefonisch gesprek met de klantenservice (heel vriendelijk overigens) mocht ik het voetje terugsturen. Toen ik het terug wilde sturen moest ik tot mijn schrik, €7,50 porto betalen. 😬 Gelukkig werden deze kosten vergoed door Matson. Wat ik wel vind is dat er een klein voetje in een grote doos wordt opgestuurd. (Terwijl het anders makkelijk door de brievenbus zou kunnen) Dit zorgt voor onnodig hoge porto kosten en meer belasting voor het milieu. Ik moet het goede voetje nog krijgen, maar tot nu toe ben ik tevreden over de service.

Een fijn bedrijf waar de klant Koning is.

Na hele slechte ervaringen bii Bol Com en Singer hebben we een Pfaff naaimachine gekocht bij Matson. Een afspraak gemaakt en keurig met een kopje koffie ontvangen. De machine hadden we al uitgezocht en mijn vrouw kreeg nog uitleg over/met deze machine. Geweldig netjes geholpen, we hebben al 2 keer garen besteld wat ook de andere dag al binnen was. Een bedrijf wat afspraken na komt.

snelle service

Gemakkelijke website en eenvoudig te bestellen.

Top prijs-kwaliteit verhouding en zeer snelle levering

Zeer snel geleverd en scherpe prijs

Vlug en goedkoper

Vlugge levering en goedkoper

Goed verzorgd ingepakt en snelle levering

Lekker snel.

Het duurde wel een dag langer als vermeld.

goede service

Absolutely brilliant

Machine arrived the next day. I phoned up after ordering to check if a specific foot was included or of I should order separately. They put it in the box for free. How nice.

gewoon goed

Gewoon goed

Goed en snel

Kon hier in de buurt niet kopen wat ik nodig had en door matson wel en snel geleverd bedankt nog daarvoor

Het artikel, op de afgesproken tijd ontvangen en hier dik tevreden mee.

Prima, snelle en nette levering.

NA bestelling had ik het pakketje snel in huis. Het enige dat ik jammer vond was dat er voor gekozen was om er geen brievenbus post van te maken terwijl dit wel had gekund.

zeer correcte en snelle levering

product dat geleverd werd stemde overeen met de omschrijving

lekker snel afgehandeld!

De ene dag besteld, de volgende dag in huis! Daar houd ik wel van.

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.