Gewoon een prima zaak!

Kocht afgelopen maand in de winkel een Bernina naaimachine. Werd super goed geholpen. Liet er eerder al een lockmachine repareren. Een week geleden nog iets online besteld en ook nog even telefonisch contact gehad over de naaimachine. Service en levering waren steeds prima. Hoewel ik in Leidschendam woon, kies ik steeds voor Matson in Rotterdam. Gewoon een prima zaak.

Duidelijke website snelle levering

Op de website staat alles overzichtelijk. De levering was snel.

Snelle levering, veel keus. Goed verpakt.

Op mijn vraag kwam meteen een reactie. Zeer tevreden.

Keurig geleverd

Alles ok

Snelle levering.

Levering was snel en correct. Op een antwoord op mijn vraag over factuur heb ik even moeten wachten. Blijkbaar was de vraag niet ontvangen. Toen ik ze opnieuw stelde werd alles onmiddellijk dezelfde ochtend nog opgelost. Dus tevreden klant.

Super, snelle en goede service.

Snelle levering en goede service

Duidelijke website. Product makkelijk te vinden. Levering is snel en reactie op vraag is ook snel opgepakt.

Goede producten en snelle levering

Prettig

Na een telefoontje begreep ik dat ik ook via de website een nieuw voetpedaal kon bestellen.... Het werd al snel geleverd... Alles als accuraat ervaren.

Gütermann....Supersnel geleverd

Met een grote gordijnen klus bezig, was snel door mijn garen heen. Vrijdag besteld, zaterdag in de brievenbus! Matson leverde dus supersnel en ik kon de volgende dag weer door!👍

Snelle levering uitstekende kwaliteit

Snelle levering, uitstekende kwaliteit

zeer snelle levering

Supper

snel en correct

prima levering, lekker snel binnen

Perfecte service, razendsnel

Bestelling geplaatst en de volgende dag in de brievenbus, bravo !

Uitstekende service

Hier nemen ze echt de tijd om je goed te helpen bij aankoop van een naaimachine. Fijn dat ze ook alle materialen/accessoires erbij hebben. Goede website/webshop.

Vlotte levering.

Snelle levering en duidelijke communicatie via de mail.

Snel, zeer kundig en meedenkend.

Zoals de andere maal ben ik heel tevreden van de dienst. Vlug en goed gediend . Zouden er geen verzendingskosten bij zijn , zou ik veel meer bestellen bij u .

Super service

Al de bestellingen altijd zeer snel binnen en altijd zeer goed verpakt

Great service

Have bought from Matson before, but this time my package got lost by the Post. I contacted Matson customer service and they sent me a new package very quickly, which arrived. Product is great, and service is very good. I am very happy there are companies like that doing business.

Duidelijke website, duidelijke informatie

Ik beveel MATSON aan en zal er weer artikelen bij dit bedrijf bestellen.

Bestelling pedaal

Zeer vlotte hulp bij het zoeken van het juiste snoer en voetpedaal.

Uitstekend.

Wat ben ik blij dat de spoeltjes, speciaal bestemd voor mijn Brother naaimachine bij Matson te krijgen zijn. Goeie ervaring met bestellen en afleveren.

Snel en goed

Had een naaimachine voetje besteld, lag de dag erna al in de brievenbus. Heldere webshop en duidelijke informatie over status van bestelling.

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.