snel en goed

Teleurgesteld omdat mijn naaimachine stuk was, die ochtend. De volgende dag een nieuwe op tafel. Wat wil je nog meer.

Goed product, snel besteld

Bestellen ging prima, jammer dat er geen iDeal-link bij zat. Zou iets makkelijker zijn. Zelfs het verzenden naar Frankrijk ging goed, duurde alleen iets langer maar dat is begrijpelijk. Al met al zeer tevreden

Prettig zaken doen

Ruim assortiment, goede prijzen, snelle levering.

Snel en betrouwbaar

Snelle levering, door een fout van mezelf verkeerd item ontvangen, veel vriendelijke hulp en advies, na terugzending van het item binnen 2 dagen geld terug!

Makkelijk bestellen en snelle levering

Bij Matson een naaimachine besteld, snel geleverd tegen scherpe prijs top!.

zondag besteld en Dinsdag netjes in huis!

Geweldig!!!

Super snelle levering, goed verpakt en verzorgt,

Snelle, complete levering

In de kerstdrukte is het altijd prettig als op tijd het gewenste product in goede staat aankomt. Ik heb geen negatieve opmerkingen.

Goede service, snelle levering en altijd bereid om vragen te beantworden. Top!!!

Snel

Hulpvaardig

Had wat problemen na een snelle levering. Langs gegaan en zeer vriendelijk geholpen.

Vind ik veel wat ik moet hebben.

Snel en prima verzorgt

Precies wat ik nodig had

Juiste service e-mail vlot en correct beantwoord

Snelle levering, mooi voor sinterklaas

Goede prijs, kwaliteit verhouding, en zelfs net voor sinterklaas op tijd geleverd.

Snelle en goeie service

Snelle en goeie service

Snelle service goede website gewoon top

Great shop!

Purchased a sewing machine. It arrived in London just 2 days later and I love it! Thank you for good service.

Duidelijke website, makkelijk bestellen, goede prijs, snel bezorgd...ben ik nog iets vergeten ?

Alles snel en correct verlopen

Voor de eerste keer iets besteld, alles is correct en snel verlopen

Tevreden

Snelle bestelling, goed verpakt en vlot geleverd ondanks sinterklaasdrukte.

Heel tevreden

Eerst goede informatie in de winkel in Utrecht gehad. Thuis rustig keuze maken en bestellen. De naaimachine werd snel geleverd.

de sevice was ok

de sevice was in orde

Prima !

Ondanks de drukte zo vlak voor Sinterklaas in mijn Lockmachine op tijd bezorgd! Weet niet hoe ze het doen maar andere online winkels kunnen er een puntje aan zuigen!

Toppie

Mijn eerste bestelling. Alles goed verlopen

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.