Heldere website, snelle levering

Ik had een bijzonder naaimachinevoetje nodig voor een 20 jaar oude machine. Ik kon op de website heel nauwkeurig bepalen welk voetje ik nodig had. Het werd al de volgende dag geleverd en het paste!

Vlug en juist

snelle bezorging

goede service

Duidelijk en snel

Ik had de volgende dag al het pakje in huis.

Snelle levering en goede service

Snelle levering en goede service

demonstratie in winkel was goed

Ben nog aan het uitproberen

Prima bedrijf

All perfect

Good and fast service.

Een super snelle service

Geweldige machine van Husqvarna Vicking met vele mogelijkheden. Stevig werkblad.

Prima snelle levering en goed verpakt

De website mag iets gebruikersvriendelijker (op de telefoon) de afhandeling snel en correct!

Zeer tevreden over de snelle en correcte levering van het gewenste product

Zeer snelle levering van het gewenste product. Deftige verpakking .

Heel positief

Redelijk snelle levering en goed ingepakt

Alles netjes verpakt super

Zeer snelle en goede service

veel keuze!

Snelle levering, goed materiaal, lage verzendkosten

Snelle levering, goed materiaal, lage verzendkosten en de bestelling is bijna altijd de volgende dag al binnen

snelle levering, lage verzendkosten.

Fijn dat mijn bestelling gewoon per envelop verzonden kon worden.

Via de website , die iets gebruikersvriendelijker zou kunnen , bestelling geplaatst met snelle bezorging.

Snelle levering, duidelijke correspondentie

Web site duidelijk

supersnelle levering

In de middag besteld en de volgende dag al in huis. Fijn dat ze alles hebben, zelfs de spoeltjes voor mijn oude pfaff naaimachine.

juiste keus gemaakt .

prima machine correct geleverd.

Goede firma , heb eerder bij jullie gekocht.

Ben zeer tevreden over behandeling en bezorging. Helaas was het artikel voor mij niet geschikt. Heb zeer slechte handen.

Goed advies en snel geleverd

Na telefonisch contact wist ik meteen eelke machines het beste geschikt waren. Alle assecoires werden er in 1 keer bij geadiviseerd. In de middag besteld volgende dag binnen. Per email geinformeerd wanneer levering zou gebeuren. Super tevreden!

Goed telefonisch advies, bestelling en levering zijn top.

Goed telefonisch advies, bestelling en levering zijn top.

het was een fijne ervaring om Matson.nl te leren kennen

Het was een fijne ervaring om Matson.nl te leren kennen. We zijn heel tevreden.

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.