zondag besteld en Dinsdag netjes in huis!

Geweldig!!!

Super snelle levering, goed verpakt en verzorgt,

Snelle, complete levering

In de kerstdrukte is het altijd prettig als op tijd het gewenste product in goede staat aankomt. Ik heb geen negatieve opmerkingen.

Goede service, snelle levering en altijd bereid om vragen te beantworden. Top!!!

Snel

Hulpvaardig

Had wat problemen na een snelle levering. Langs gegaan en zeer vriendelijk geholpen.

Vind ik veel wat ik moet hebben.

Snel en prima verzorgt

Precies wat ik nodig had

Juiste service e-mail vlot en correct beantwoord

Snelle levering, mooi voor sinterklaas

Goede prijs, kwaliteit verhouding, en zelfs net voor sinterklaas op tijd geleverd.

Snelle en goeie service

Snelle en goeie service

Snelle service goede website gewoon top

Great shop!

Purchased a sewing machine. It arrived in London just 2 days later and I love it! Thank you for good service.

Duidelijke website, makkelijk bestellen, goede prijs, snel bezorgd...ben ik nog iets vergeten ?

Alles snel en correct verlopen

Voor de eerste keer iets besteld, alles is correct en snel verlopen

Tevreden

Snelle bestelling, goed verpakt en vlot geleverd ondanks sinterklaasdrukte.

Heel tevreden

Eerst goede informatie in de winkel in Utrecht gehad. Thuis rustig keuze maken en bestellen. De naaimachine werd snel geleverd.

de sevice was ok

de sevice was in orde

Prima !

Ondanks de drukte zo vlak voor Sinterklaas in mijn Lockmachine op tijd bezorgd! Weet niet hoe ze het doen maar andere online winkels kunnen er een puntje aan zuigen!

Toppie

Mijn eerste bestelling. Alles goed verlopen

Correcte snelle levering.

Mijn bestelling werd snel en correct geleverd.

Snelle service. Goed op de hoogte gehouden over de verzending.

Goed en snel

Voor 16 uur besteld en de volgende dag in huis. Alleen de track and trace kreeg ik niet daar hadden we over gebeld en dan kregen we binnen een uur. Misschien kwam het door Black Friday. Maar verder uitstekende service .

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden van de verzending

Prima.... ik ben tevreden

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.