doe zo verder

ik ben niet tevreden maar zeer zeer tevreden van de goede service, snelle levering en goede afspraken. Ik weet zeker als ik nog iets nodig heb ga ik daar zeker terug. grt christiane

Super snelle service

Ik heb bij matson mijn naaimachine gekocht. Mijn oude was er mee gestopt. Had snel een nieuwe nodig. Was de volgende dag al in huis, werkt ook echt perfect!

Langere wachttijd, maar goede stoffen

Ik moest iets langer wachten op de bestelling dan verwacht en niet alle kleuren kwamen overeen met de kleuren op de website, maar de stoffen zijn van goede kwaliteit.

Goede service en snelle levering

Duidelijke webwinkel en goede service

Gewoon goed

Snelle service - info via mail netjes verpakt

Magnifique!

Product besteld en snel toegestuurd gekregen. Toch niet het product wat ik voor ogen had. Gebeld en direct is het juiste artikel kosteloos toegestuurd. Waanzinnige service, uitmuntend! Bedankt!

Heel snelle levering, alles in orde

Snelle levering, alles ok

Top, aanrader!!

Maakt verwachting waar!!

Goede materialen en snel geleverd

makkelijke site en een snel levering

na een bestelling ontvang ik mijn producten meestal 1 a 2 dagen later.

Goed overzicht en correct afgewikkeld

Fijn om gebruik van te maken

Handige omschrijving van het product op de site, met de vermelding voor welke machines het product gebruikt kan worden. Snelle levering.

Zeer snelle levering

Zeer tevreden over de snelle en nette levering van mijn bestelde artikelen.

prima en goed geregeld

De naaimachine besteld en keurig en snel geleverd. Ook het telefonisch contact vooraf was netjes en duidelijk. De nabestelling voor extra naalden verliep vlot. Dus al met al zeer tevreden.

Snelle en correcte levering.

Een overzichtelijke website en prima service.

overzichtelijke website. Snel geleverd

Overzichtelijke website. Snelle levering

Ruime sortering, goede beschrijvingen.

Overzichtelijke site en een goede keuze. Snelle verzending! Ik ben zeer tevreden

Super snelle levering

Makkelijke webshop met veel keus, netjes en snel geleverd

Dik in orde

Zeer vlotte afhandeling. Goed aanbod

Matson is een betrouwbare zaak.

Goede ervaring met Matson. Het is mijn favoriete zaak. Altijd goed en snel geholpen.

Ik blijf terugkeren naar Matsons

Ik heb inmiddels veel ervaring met marsons Zowel in de winkel als de webshop. Het blijft mijn favoriet

Snelle en correcte levering

Goede verpakking om de naaimachine, snel geleverd. Correcte factuur.

Snel geleverd wat ik besteld had. Het zou fijn zijn als er foto’s van het lockgaren online zouden staan zodat de kleur beter te beoordelen is. Ook zou het mooi zijn als ik online ritsen kon bestellen bij Matson.

Deskundig advies, zowel telefonisch als online

De informatie online en aan de telefoon was deskundig, en op basis daarvan heb ik de goede keus voor mijn nieuwe naaimachine kunnen maken. Bovendien krijg ik bij Matson voor nagenoeg dezelfde prijs 3 jaar i.p.v. 2 jaar garantie.

Probleem netjes opgelost

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.