Pluspunten

Snelle levering!! Boven de 20 euro via de post is gratis verzending!!

Pluspunten

Snelle levering en scherpere prijzen dan andere aanbieders. En er zat een goede gebruiksaanwijzing bijgeleverd.

Ik heb geen verbeterpunten omdat dit de eerste keer is en het bedrijf verder niet ken.

Pluspunten

groot sortiment, snelle correcte levering

nog meer soorten universeel naaivoetjes in assortiment opnemen

Pluspunten

op tijd geleverd

Pluspunten

Positieve ervaring. Afspraken worden nagekomen en snelle afhandeling. Ook terugboeken gaat geheel volgens afspraak.

Pluspunten

Snelle service. Super machine.

Actie multilock + 5extra voetjes wel ook zichtbaar zetten in winkelmandje. Omdat hier volle prijs stond de voetjes weer uit winkelmandje gehaald, terwijl voor de actie ik ze wel graag had aangeschaft.

Pluspunten

Had in mail om advies gevraagd en kreeg dezelfde dag antwoord. Heb daarna besteld en bestelling werd de volgende dag afgeleverd. Perfect!

Pluspunten

Ik ben heel leuk geholpen en heb uitgebreide uitleg over de door mij uitgekozen naaimachine gekregen. Vriendelijk behulpzaam en de belofte dat ik altijd terug kan komen mocht ik nog vragen hebben. kortom hele fijne winkel. echt een aanrader wat mij betreft.

Pluspunten

prima levering, grote keuze

Pluspunten

Snelle levering. Als er een fout is gemaakt wordt hey naar tevredenheid opgelost.

Pluspunten

super service, doe zo verder

Pluspunten

Supersnelle verzending.

Pluspunten

mijn bestelling was iets na vier uur geplaatst. Ik had het toch de volgende dag binnen. Super!

Pluspunten

Snelle levering, ze waren de extra spoeltjes vergeten te leveren. 1 belletje, kreeg meteen excuses en de volgende dag had ik ook die op de mat. Top service!

Pluspunten

Ik heb vlieseline en een paspop gekost en ik ben heel tevreden er mij en het was ook snel geleverd .

Pluspunten

Snelle levering, prima verpakt.

Handleiding in het Nederlands

Pluspunten

Ik deed mijn bestelling even na half vijf en toch werd die de volgende dag bezorgd! Bestelling paste in een gewone envelop, dus dat was makkelijk inpakken, maar toch: petje af!

Pluspunten

Snelle verzending!

Pluspunten

Zeer snelle levering. Alles compleet en goed verzorgd.

Pluspunten

Super snelle service en levering

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.