Prima sevice

Snelle levering en geleverd wat gevraagd was. Bestelproces was eenvoudig. Iets meer informatie op de site over de diverse types zou het nog beter gemaakt hebben. Maar als je weet wat je moet hebben (of een ander) dan is dat geen bezwaar

Snelle levering.

Niks te klagen. Goede prijs snelle levering.

perfecte snelle service

Perfecte snelle service!

Prettige machine om mee te werken.

Nog lang niet alle mogelijkheden uitgeprobeerd. Daarvoor is de tijd nog te kort. Voor beginners is de gebruiksaanwijzing niet helemaal voldoende o.a. draad inrijgen en terugplaatsen kapje!

Makkelijke site, snelle levering

Snelle en makkelijke manier om te bestellen en snelle complete levering.

Op tijd geleverd echter niet og iet vebruikt

snelle en goede levering

Goede ervaring met bestellen en snelle levering!

Prima, snelle service!

Het pakketje vlot ontvangen

GEWELDIG!

De service is uitstekend. Ik raad de winkel en de reparatieservice zeker iedereen aan.

Snelle en goede levering, top!!

Goede website en snel geleverd

Problemen met online bestellen, maar zeer vriendelijk en adequaat geholpen en snelle levering. Top machine. (Husqvarna Jade)

Goed advies en snel geleverd

Ik had twijfel over een pedaal voor mijn naaimachine. Werd snel teruggebeld met advies, product besteld en binnen éen dag was het geleverd.

Vlotte en efficiente levering van een wel héél duur onderdeeltje

Snel geleverd product, een double-piping-voetje voor de Pfaff naaimachine. We waren blij dat we die zo snel bij Matson op internet konden vinden, maar eenmaal afgeleverd bleek het niet meer dan een stukje hardplastic in de exact juiste vorm. Maar goed, het bleek te werken. Wel een afgrijselijk duur onderdeeltje, nl. €20,- excl. verzending. Maar dat is dan misschien niet aan Matson te wijten, maar aan Pfaff.

perfect

Alles keurig verpakt in afzonderlijke zakjes, in een prima brievenbuspakketje.

Duidelijke site, snelle levering

Tevreden

Ik heb nu de 3 machine gekocht dat wil wel zeggen dat ik heel tevreden ben Wordt het tijd voor wat korting!!!

Vlugge levering.

Alles was prima inorde, echt een aanrader om erbij te bestellen. Vlugge levering. Ben er heel tevreden.

goede prijs en snel

ik heb een vriendin al over Matson verteld

Snelle levering, goed verpakt, product is naar verwachting.

Snelle levering, zeer tevreden

Goed telefonisch advies, producten zoals omschreven, snelle levering. Zeer tevreden.

Snelle levering, uitstekend product

Een snelle levering van een uitstekend product voor een kleine prijs!

Top service!

Netjes snel geleverd, zelfs verduidelijkt dat.het bericht van postnl niet klopte.

Goede service, snelle levering

top

top

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.