Vriendelijke mensen met goede service

zowel mail als telefonisch contact gehad. Keurig afgehandeld. super blij mee

Makkelijk besteld en snel geleverd

Levering was vlot. En bestellen online makkelijk

Blij mee!

Snel geleverd, werkt prima

Hele fijne winkel

Hadden precies wat ik nodig had, voor een goede prijs, en dichtbij genoeg dat ik het kon ophalen

Ik ben een onervaren naaister. Maar tot nu toe kom ik overal uit.

Super tevreden !

Heel tevreden, heel goede verzorgde levering. Ook tevreden over de aangekochte producten. Dikke proficiat hiervoor !

Lekker snel, dank u wel!

Het feit dat er toch een beetje vertraging in zat, had met het gebrek aan postbezorging op maandag.

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling.

Ik was verrast dat het zo snel gebracht is.

Het juiste product geleverd

Snel opgestuurd!

Snel opgestuurd en altijd prima in orde!

Prima site, heeft heel veel producten met een goede beschrijving van het product.

Telefonisch contact mag iets opgewekte.

Uitstekende service

Er zou iets geleverd worden door TNT, en dat liep fout. Ik heb een fijn contact gehad, en zij hebben voor mij het probleem opgelost. Heel klantvriendelijk

Netjes en snel

Snel

Ik bestelde om 15.50, beetje bang of het zou lukken op tijd, maar de volgende dag kwam mijn garen, keurig verpakt.

Oke

Lekker snel

snel geleverd, product volgens omschrijving, zeer content

snel geleverd ,product volgens omschrijving, zeer content

snelle en juiste levering van het produkt

vriendelijk behandeld en juiste levering

Perfect geholpen

Zelf geen zak verstand van naaimachines,ik stuur die dingen naar Suriname om weeshuizen te steunen. Bedankt voor de vlotte afhandeling

zeer goed

vlotte bediening vlotte respons

Prima levering en verpakking

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Onderdeel besteld bleek bij levering niet correct te werken, volgende dag was het omgeruild, telefonisch goed geholpen goed bereikbaar erg tevreden.

Snelle levering netjes verpakt.

Snelle levering netjes verpakt. Ben er blij mee.

Goede en snelle bezorging. Prima spullen

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.