perfecte levering, zeer snel.

via google ben ik op de site van Matson gekomen. zeer overzichtelijk en ik had mijn bestelling snel gedaan.

Fijne speciaalzaak en vriendelijke service

doen veel moeite voor de klant

zeer goede ervaring. Gaan serieus met de vraag om en doen veel moeite om een antwoord te vinden.

Snel

snel en juiste onderdelen.

Snel snel snel

Prima, klant vriendemlijk en snelle levering.

Snel en goed geleverd.

De producten zijn snel en goed geleverd. De website is overzichtelijk.

Het gene ik bestelde was vlug aan huis gebracht en veilig verpakt .

Prima product en goed verpakt.

Door drukte bij post.nl duurde de bezorging iets langer maar Matson had ons hier keurig per e-mail van op de hoogte gebracht.!het product voldeed aan alle verwachtingen en was keurig en degelijk verpakt.

geweldig

Duidelijke website. Met name ook goed inzichtelijk of dingen op voorraad waren of niet. Snelle levering. Order niet compleet maar volgende dag nalevering na 1 telefoontje. Naaimachine werkte niet helemaal correct. Teruggestuurd na overleg en na snelle reparatie(en extra naaigaren voor overlast) snel retour. Goede service.

Goede service, verzending had vertraging opgelopen bij postnl. Maar ze antwoordden snel en accuraat.

Prima alleen de verpakking is erg groot voor een naaimachinevoetje. Dat kan ook gewoon in een envellop

Snel bezorgd. Alles compleet en naar verwachting.

Zeer snelle levering: volgende dag was mijn bestelling er al!

heel goed!

Snel, vriendelijk , alles goed

Super snel geleverd, alles perfect

Snelle levering, prima service

Bestelde ritsvoet snelontvangen, waarvoor dank

Kleine fout direct goed hersteld

Ik kreeg per ongeluk een verkeerde bestelling toegestuurd, maar na een telefoontje was het meteen geregeld om de juiste producten te krijgen. Voetjes voor mijn Pfaff machine werken perfect!

Product snel geleverd

prima vlot geleverd

naaimachine besteld tegen gunstige prijs ten opzichte van andere site's had voor betreffende machine al wat vooronderzoek gedaan en ook bij Matson goede uitleg gevonden over de machine en in tegenstelling tot andere levert Matson met nederlandse handleiding , tevens op de site al diverse uitbreidingen gezien dus zij kunnen een totaalpakket leveren had de machine de volgende dag in huis dus zeer tevreden .

Vlotte service, fijne machine, scherp geprijsd

Super goed

Altijd voldoen

Mijn bestellingen komen altijd op tijd en nauwkeurig aan

Vlotte levering

Vlotte levering.

Het werd heel snel verstuurd en de kwaliteit is heel goed.

Perfecte service

Was heel keurig verzorgd

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.