Snelle levering, goede service

Veel informatie en snelle levering

Op deze website staat bij veel producten een super uitgebreide beschrijving met bijv. informatie voor welke naaimachine een product geschikt is. Veel keuze en goede prijzen. De verzending was super snel.

Makkelijk te vinden en te bestellen

Makkelijk betalen en snelle levering

Super snel en netjes verzorgd

Super snel en netjes verzorgd

Goede website en.perdoonlijke service

Alles naar wens

Snel en goed

Vlug

correcte zending

Naaimachine tas

Naaimachine tas besteld van Brother. Precies wat ik zocht.

Zoals voorgaande keren, prima

Ik heb al vaker bij Matson Naaimachines besteld en altijd komt het direct en helemaal goed aan. Kun je bij Matson op rekenen.

Alles naar wens

Super service!

Goede kwaliteit garen, super snelle levering, de volgende dag was mijn pakketje al geleverd.

Snel en keurig verpakt geleverd

Ene dag besteld en de andere dag in huis. Lockmachine zelf voldoet ook aan alle verwachtingen. Maakt minder herrie dan andere die we gehad hebben..

Ik word altijd goed geholpen bij Matson. Deze keer ook.

Website met veel uitleg en een snelle service!

Onlangs een naaimachine gekocht. Op de site vond ik alles wat ik nodig had aan informatie en de naaimachine werd erg snel verzonden.

Onpersoonlijk

Twee jaar geleden een nieuw naaimachine en locker gekocht ( naaimachine van ruim 1000€) Beide recentelijk voor servicebeurt gebracht. Onder garantie is naaimachine gerepareerd. Maar wel kisten voor servicebeurt ( voor beiden) toen ik machines ging halen wilde ik uitleg over mijn locker waarop een toch wat gehaast en zuchtend gehoor werd gegeven. Wilde eigenlijk kijken voor borduur/ naaimachine maar daar vanaf gezien. Nu toch naaimachine weer kapot, kon snel terecht en best snel weer halen, maar voelt allemaal zeer on persoonlijk. Zelf vragen wat er aan gebeurd is. Via mail nog vragen gesteld, echter voor alsnog geen antwoord

Bestelling

Blij de site te hebben leren kennen , mijn eerste bestelling was prima, nu een tweede geplaatst en hopelijk mogen er nog veel volgen. Heel blij met jullie assortiment .

Alles vlot verlopen!

Had heel spoedig het onderdeel in huis. Helaas schoot ik er noets mee op. Terug gestuurd en paar dagen later het geld terug.....aanrader

Zeer tevreden over geleverde service

Alles keurig en snel afgehandeld.

Supersnelle levering

Volgende dag al geleverd. Nog te weinig van de machine gebruik gemaakt om daar iets over te kunnen zeggen. Er was voldoende aanbod op de site

Goede omschrijving bij producten en indien vragen zijn ze makkelijk te bereiken. Fijn dat er veel op voorraad is alleen jammer dat post.nl voor de vertraging zorgt, maar dat is uiteraard buiten de macht van Matson/

De naaimachine (Brother CS70s) vind ik ingewikkeld. Kan ook aan mij liggen. De videos op YouTube gaan allemaal over andere types waar knoppen op zitten die niet op deze zitten. Mason is een goede zaak, de levering was na bestelling de volgende dag binnen. En op een vraag kreeg ik een goed antwoord. Goede service dus.

Goed!!

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.