goede service

mooi garen, snel geleverd

Prima site. Snelle en correcte levering.

Klasse

Mijn bestelling geplaatst en de volgende dag al in huis. Goed verpakt en in de brievenbus bezorgd door Post NL.

Snelle levering en supersnelle terugbetaling

Als boven

Een zeer vlotte en correcte afhandeling en levering.

Een zeer vlotte en correcte afhandeling en levering.

Ik ben helemaal tevreden

Ik ben helemaal tevreden

Goede service en snelle levering

Vanaf de bestelling op internet tot aan de levering goed op de hoogte gehouden. De naaimachine zat goed ingepakt en voldoet aan mijn verwachtingen.

Heel leuk gesprek gehad duidelijke uitleg en hele snelle levering fijn!

Superservice en vriendelijk!

Zie boven :)

Snel geleverd, goed product

Ik had een universeel naaivoetje nodig. De volgende dag werd het al geleverd.

Waar service nog de de norm is.

Voor de opstart van mijn bedrijf, heb ik hier de informatie gekregen die ik nodig had over de juiste machines en toebehoren. Zeer vriendelijk en vooral kundig geholpen. Wij zullen hier dan ook zeker klant blijven!

Nette levering en snel

Vanwege de corona niet zelf in de winkel geweest

snel geleverd

Opvolging van status betaling en verzending was uitstekend

In deze corona tijd,super snel mijn pakketje ontvangen

Eenvoudig te bestellen, supersnelle levering

Mede dank zij de bezorgdienst zeer snel ontvangen!

Netjes verpakt Snel verzonden Duidelijke uitleg over het verzenden

evt

Veel leuke hebbedingetjes (en snel) gevonden en na twee dagen bezorgd.

Noodgedwongen (op zoek naar spoeltjes) bij Matson online terecht gekomen (naam staat op mijn best oude naaimachine). Daar had ik snel wat ik zocht, het stond goed omschreven, maar ook veel leuke dingen gevonden. Heel ruime keuze, goede kwaliteit. Hier (online) ga ik vaker komen, terwijl ik, na de aankoop van mijn naaimachine vrijwel nooit meer in de winkel was geweest en als ik er was kon ik toch niets vinden. Een aanrader.

De levering was er snel en compleet. Producten waren onbeschadigd en voordeden exact aan de omschrijving.

Vlot mijn bestelling binnen ,alles keurig in orde

Top!!

Vriendelijk snel,kortom perfect!

Heel erg goed!

Snelle verzending, goede service! Bestel hier al mijn borduur spullen !

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.