Naalden besteld en snel in huis

Naalden besteld en snel in huis zoals je mag verwachtten.

Super!!!

Ik had een probleem met mijn nieuwe machine. Nadat ik had gehaald, werd ik binnen een dag gebeld. Via de telefoon werd met veel geduld en een heldere uitleg mijn probleem opgelost.

Response tijd slecht

Zaterdag besteld, donderdag geleverd heeft niets te maken met corona perikelen bij post.nl. Ook wij verzenden dagelijks vanuit onze webshop en idd komt het (zeer zelden) voor dat een pakketje 1 dag later afgeleverd wordt, maar 5 dagen nee. Overigens zien we steeds meer dat bedrijven op voorhand al vervoersproblemen benoemen om zichzelf te vrwijwaren. Helaas.

Hele fijne winkel

Goede service, Alles op voorraad Vriendelijk geprijsd voor de consument

Goede duidelijke afspraken!!

Het loopt precies zoals het was afgesproken. Ik kreeg ook na beoordeling van de machine te horen wat de kosten zijn voordat er iets gedaan werd. Super geregeld!

Zoals verwacht

Goede voorraad, snel bezorgd.

Zeer vriendelijk en duidelijk geholpen aan de telefoon

Prima service, vriendelijke mensen, snelle levering. Lossen problemen prima op.

Bestelling was super snel binnen

Snelle en deskundige service

Super snelle levering

Fijne Lockmachine de Lewenstein 700de! Geen gedoe met inrijgen en gelijk mee aan de slag kunnen gaan. Superblij met de snelle levering, ondanks deze Corona ellende!

Perfect wordt er op vragen geantwoord en de bestelling komt volgens afspraak in de bus in een woord geweldige service.

Zeer vlotte levering van de juiste materialen

Prettige on-line service. Snel en goed afgehandeld.

goede en snelle levering

goede en snelle service

Klant vriendelijk en snel geleverd

Goed geholpen met inhoudelijke vragen. En er stond nog een oude prijs op de site. Daar werd gelijk op gereageerd en het verschil teruggekregen.

Correcte service en snel geleverd.

De vorige dag s'avonds besteld en al geleverd. In corona tijden, waar alle leveringen meer en meer uitgesteld worden, is dit een pluspunt. Essentiele onderdelen van een machine snel toe geleverd krijgen is altijd leuk.

Super service met kennis van zaken

Ook in deze lockdown periode zorgt Matson voor een super service

Vlotte levering

Uitgebreide keuze en zeer vlotte levering.

Betseld en supersnel geleverd.

Geweldig goede service

Ik had s'morgens een naaimachine voetje en leernaalden besteld op de site en kon ze dezelfdemiddag al ophalen tijdens de lockdown echt top

Handige machine en makkelijk op te bergen

Het heeft mij wel moeite gekost om de handleiding goed te lezen. Uiteindelijk is het mij gelukt.

Wij kregen het perfecte persoonlijke advies dat wij nodig hadden, gevolgd door een snelle levering.

Correcte en supersnelle levering.

S’middags een paspop besteld en de volgende dag werd het al geleverd. Supersnel! Dus 100% tevreden.

Ondanks drukte snel bezorgd. Goed verpakt zonder overbodig vulmateriaal of plastic.

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.