Goede service en contact

Na mijn bestelling ben ik persoonlijk gebeld over de levering en ook kreeg ik er nog gratis adviezen bij

Tevreden

Aanvankelijk verkeerd product toegestuurd. Is later telefonisch opgelost.

Snelle en complete levering!

Mijn bestelling was na 1dag al bezorgd. Netjes en compleet.

Fijne webshop

Veel keuze, voordelig, snelle verzending! Fijne naaimachinenaalden ontvangen. Om te onthouden.

Veel keus, snelle levering

Fijne website. Makkelijk bestellen.

Snelle en goede levering en uitstekende producten.

Er wordt geleverd volgens belofte.

Ik heb een Pfaff Quilt Expression 720besteld. Heel netjes ingepakt en snel geleverd. Ik zal zeker nog meer dingen bestellen.

Er wordt geleverd volgens belofte.Ondanks drukte bij post.nl goed op de hoogte gehouden.

Netjes

Niet in de winkel geweest, online besteld. Wel telefonisch contact over de machine gehad. Wel 4 werkdagen Moeten wachten op de bezorging

Fijn dat er supersnel op mailtjes wordt gereageerd.

De post was nogal lang bezig om mijn machine te leveren. Matson reageerde steeds heel snel op mijn mailtjes. Dat gaf mij vertrouwen dat het wel goed zou komen. Ik ben superblij met mijn nieuwe naaimachine.

Zeer snelle levering zoals altijd

heel goede ervaring

perfect geregeld alle ssnel binnen en goed verpakt

Geweldig!

Nadat ik online afstands-magneetjes voor op mijn stofschaar bestelde, kon ik ze binnen een half uur ophalen in Utrecht. En dat in deze corona-tijd! Heel fijn.

Goede service met hulp naar het zoeken van het juiste onderdeel.

Op mijn mail naar een onderdeel, kreeg ik een link om te kijken of mijn naaimachine daarbij stond. Daarna was het makkelijk om het onderdeel te bestellen. Netjes verpakt en snelle levering.

vlotte levering

Goede keuze en snelle afwikkeling.

Persoonlijk contact mogelijk!

Matson is telefonisch bereikbaar, tegenwoordig is dat een unicum. Ik kreeg goede informatie en kon hiermee meteen op de website bestellen. Er werd snel geleverd, goed verpakt en met een duidelijke factuur. Er gaat niets boven een stenen winkel, maar ja, in deze Corona-tijden moet je wel per internet bestellen.

Fijne service!

Onderdeel werd netjes geleverd en daarna vriendelijk geholpen als je belt met vragen.

Na een bestelling bij een ander bedrijf die niet is aangekomen snel matson gebeld. Kon bestellen en direct een uur later ophalen. Echt super fijne service!

Fijne winkel, fijn personeel

Ik word altijd goed geholpen bij Matson. Ik heb een naaimachine bij hen gekocht en kom af en toe garen/naalden etc halen. In tijden van Corona kan ik mijn bestelling ophalen en word ik altijd keurig geholpen.

Zeer snelle levering

Mijn bestelling was snel binnen, erg prettig!

Deskundig en goede service

Degelijk bedrijf met een heldere website.

Snelle service en goed advies

Ik heb vrijdag via de post een lock machine gekregen. En wilde er graag mee gaan werken. Ik heb zaterdag ochtend de bestelling voor het garen geplaatst en kon dezelfde dag het garen in de winkel halen. Top service!

Goeie service,

In Utrecht, fijne mensen, goede uitleg, ook als de machine niet daar gekocht is.

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.