het was even wachten, maar dan heb je ook precies dat, wat je besteld hebt.

Ondanks het tijdstip van de bestelling, heeft meer dan een week geduurd voordat ik het artikel ontvangen heb, is er met Matson zelf niets mis. Vlotte afhandeling.

Prima! Klein probleempje gehad (technisch; niet de schuld van Matson) maar de snelheid en manier waarop dit werd geregeld was erg goed.

Naar verwachting

Duidelijk en overzichtelijk.

Zeer klantvriendelijk!

De medewerkers behandelen je absoluut niet als een nummer, ze nemen de tijd en hebben aandacht voor de klant. Omdat de pakketbezorgers overbelast zijn kwam de medewerker ook nog mijn bestelling persoonlijk afleveren, dezelfde dag, super!!

Perfekt

Het was een positieve ervaring!

Ondanks alles snelle levering , alles keurig.

Snelle levering.

Flexibel

Duidelijke site, grote keuze, snelle levering.

Prima, voor herhaling vatbaar.

Geweldig!

Ondanks de bizarre tijd waar wij met zn alle in leven en de drukte bij de bezorgdiensten werd mijn machine de volgende dag geleverd door jullie eigen chauffeur! Wat een top service.

Super snelle service

Mijn lockmachine besteld. Was super snel in huis, goed verpakt. Goed via de mail op de hoogte gehouden van de status. Top!

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

Alles goed en prima levering

Artikelen prima in orde en goede levering

Snelle correcte levering.

Ondanks de drukte bij de post in december was mijn bestelling snel en goed geleverd!

Super snelle persoonlijke levering

besteld en snel geleverd!

Ik heb een naaldkop voor de punchmachine besteld met extra naalden, de levering was gewoon goed en snel in deze tijd zeker. Ik had het pakketje de volgende dag al in de brievenbus

Heel goeie en rappe service

De bestelling werd direct beantwoord, heel vriendelijk. Ook een update ervan ,zodat ik wist wanneer ze kwamen . Alles was heel goed, pop in heel goede staat ontvangen . Bedankt

Top super bestelling

Ik heb al vaker besteld bij Matson. En het is altijd netjes op tijd geleverd! Super service.

Uitstekende kwaliteit.

Snelle verzending. Goed verpakt. Fijne overzichtelijke website!

Goede naaimachine

Net begonnen en alleen nog een gat in een jurk dichtgenaaid. Alles lijkt het goed te doen tot nu toe.

Prima product

Snelle complete levering. De lockmachine werkt fantastisch

Ondanks drukte bij pakketdienst de volgende dag geleverd.

Top!!!!

Super service, product zoals verwacht, blijer kan je me niet maken!!!

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.