Zeer tevreden!

Snelle levering, prima prijs, vakkundig en vriendelijk.

21 dec. besteld volgende dag geleverd....top service

Via de website besteld, hierop staat duidelijke info om goede keuze te kunnen maken. Bestellen eenvoudig en levering zonder problemen. Duidelijke info over verzending met PostNL in de drukke decembermaand. Levering duurde dus iets langer maar is goed gekomen. Doos was bij aankomst licht beschadigd maar naaimachine nog helemaal in tact gelukkig. Doos zou wel wat beter mogen worden dichtgemaakt en inhoud beschermd, maar dat is een detail. Naaimachine is geweldig en helemaal zoals was beschreven op de site. Heel blij mee dus!!

Afhandeling wat slordig

Alles goed, behalve dat de rekening naar het afleveradres is verstuurd terwijl ik op de site toch heel duidelijk een ander factuuradres had opgegeven. Niet leuk in dit geval omdat het een cadeautje was. Verder was de afhandeling van Postnl nogal slordig. Eerst werd bezorgtijd uitgesteld daarna de aflevering een dag opgeschoven vervolgens bericht dat het niet bezorgd kon worden en dat het bezorgd is bij een afhaalpunt. Vreemd genoeg is het wel gewoon op het juiste adres bezorgd.

Heel erg tevreden!

In de winkel zelf en online is alles gewoon goed te regelen!!

Vlotte en correcte afhandeling

Zoals verwacht een vlotte en prettige afhandeling.

Snelle en correcte levering

Tevreden over levering en snelle verzending.

Het product was wel een poos onderweg, maar dat had waarschijnlijk met de drukte van de kerstpost te maken. Verder geen klachten.

service prima de luxe

zeer behulpzaam

Het pakketje is nog niet aangekomen.

Verzending nog niet voltooid want het pakketje heb ik nog niet ontvangen.

Hele vriendelijke service en eerlijke mensen die met je meedenken.

Goed en vlot ontvangen

Vlotte aankoop en snelle levering

Product werd vlot geleverd, netjes verpakt. Kwaliteitsproduct aan voordelige prijs. Heel tevreden over de aankoop !

Vlot, vertrouwd en gemakkelijk

Mijn bestelling was eenvoudig te doen via de website en binnen korte termijn thuis afgeleverd.

Nice price, good quality and fast delivery.

Thanks

Uitstekende winkel.

Perfecte kwaliteit en snelle levering.

Erg fijn om de machine zo snel in huis te hebben

De winkel is, zelfs nu, telefonisch goed bereikbaar. Ik vond het heel fijn om de mogelijkheid te hebben om de machine op te kunnen halen zodat ik gelijk aan de slag kan tijdens de kerstvakantie. En op die manier had ik geen last van de lange levertijden van postNL. Ben ook erg tevreden met de machine zelf, hij is erg gebruiksvriendelijk.

Super winkel. Altijd ne degelijke uitleg. Produkten zijn super. Alles word snel geleverd. Ik woon in belgie. Ik bestel hier graag.

Vlak voor kerst een bestelling geplaatst en betaald en niet veel later besloten om toch een aantal andere dingen ook te halen. Dit betekende dubbele verzendkosten. Echter uit eigen initiatief waren de 2 bestellingen samen gevoegd en heb ik één van de verzendkosten weer terug gehad. Ook was alles snel binnen. Helemaal top!

Het was snel geleverd. Goed ingepakt en duidelijke beschrijving. En je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling.

goed! ik was er blij mee.

toen ik het binnen kreeg was ik gelijk achter de naaimachine gaan zitten.. het was ook snel binnen.

Fijne webshop en snelle levering

Heel duidelijke omschrijving van de machine. Erg vriendelijk te woord gestaan toen ik belde met een vraag over de levering. En sle verzonden en netjes ontvangen.

Snelle levering.

Telefonisch contact gehad en ze boden meteen hulp aan als ik nog vragen had over het gebruik van de machine.

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.