Goed product, goede service!

Snel door hen zelf bezorgd, uitstekende naaimachine, prima prijs

Snel en ondanks de kerstdrukte op tijd bezorgd

Goede communicatie en snelle levering zo vlak voor kerst

Ik had lang voor deze naaimachine gespaard. Toch wel spannend om zo’n grote aankoop te doen. Vooral omdat vlak na het bestellen en betalen de pagina aangaf dat er geen voorraad meer was. Zo actueel is de voorraad in de webshop dus want ik had de laatste. Zondag besteld en woensdag werd hij geleverd. Mijn dochtertje van 4 vermaakt zich al dagen met de doos waarin hij verzonden werd.

Heel tevreden!

Grote keuze goede prijs! Heb t nog niet binnen maar dat komt door de kerst drukte en vind ik niet erg

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Snelle levering. Ruim aanbod.

Vriendelijke en correcte behandeling

Kom hier al vele jaren . Nu mijn tweede naaimachine hier gekocht

degelijk materiaal en zeer snelle bediening

zeer degelijk materiaal en een heel snelle bediening

Producten besteld en ze 2 dagen later, ondanks de kerstdrukte en lockdown, ontvangen.

Fijne winkel, goede service

Snel en keurig geleverd. Goed materiaal

Snel en keurig geleverd. Goed materiaal

Goed en snel

Bedankt

Super service en op tijd voor de kerst

Omdat PostNL het nogal druk had, heeft Matson het zelf bezorgt om op tijd te zijn voor de kerst. Mijn vrouw kan niet wachten om de cover stitch machine te gebruiken. Bedankt!!

Goed prijs kwaliteit

Goede webshop, levertijd iets langer dan aangegeven maar dat zal door feestdagen komen. Machine was goed verpakt voor transport. Al met al, naar verwachting.

Goede service en snelle levering.

De naaimachine werd door Matson zelf gebracht vanwege de vertragingen bij PostNL. Echt attent!

Uitstekende service!

Kleine missers in de bestelling worden per omgaande verholpen! Nogmaals bedankt.

Alles stevig verpakt en goed ontvangen

correct antwoord op mijn vraag

behulpzaam antwoord op een vraag waar 'anderen' niet op geantwoord hebben

Op de duidelijke website kon ik goed vinden wat ik zocht in het brede assortiment. De verzending volgde snel en correct met duidelijke informatie en link naar track en trace.

Professioneel

Zelfs in deze drukke periode pakket op tijd geleverd.

Prima en snel voor elkaar.

Ik heb al weer heerlijk door kunnen borduren. Op handdoeken en als kerstkant. Top.

Foto op website is accuraat met geleverde artikel van

Altijd netjes snel geleverd

snel geleverd.

Binnen 2 dagen geleverd, heel netjes

Zo snel

Goede bezorging, razendsnel!

snel en klantvriendelijk

Duidelijk en ter zake doende artikelen die snel en met oog voor de klant worden aangeoden.

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.