Goed correct snel

Snel geleverd het product is zo als ik had gezien op plaatje.

bedankt voor de snelle levering

maandag avond besteld en woensdag geleverd

Alles keurig voor elkaar en op tijd!

Ik kan dit bedrijf zeker aanraden.

uitstekend

Ik ben zeer tevreden ver de afhandeling, zeer zeker omdat ik het bestelde ( ondanks de drukte van de post) toch nog zeer snel heb ontvangen.

Goede service.

Attente verkoper.

Mooi product

Zoals altijd weer ruime keuze en snelle levering.

professioneel en snel

keurige service

De omschrijving can de naaimachine op deze website was compleet en duidelijk. De naaimachine voldeed aan deze beschrijving.

Heb al keer meer besteld maar echt geweldig snelle verzending en prima spullen voor goede prijs

Werd goed en plezierig geholpen.

Ze gaf antwoord op dvragen die ik had.

geweldif

Snelle levering Product precies zoals omschreven In èèn woord GEWELDIG

Makkelijk te bestellen en heel vlot afgehandeld. De ene dag besteld, de volgende dag in huis.

Geweldige service en klantvriendelijkheid

Een ander had mij de link doorgestuurd van de verkeerde voet voormijn naaimachine. Daar mijn ervaring eerst niet positief was werd ik door Matson gebeld met de vraag wat er aan de hand was. Uitgelegd, mevrouw deze voet past niet bij uw machine! Geweldig het begrip en de uitleg waarom ik niet tevreden was. Nu compleet hersteld en wat een service, mocht de voet die niet paste bij mijn machine franco terugsturen en in één dag tijd heb ik de juiste voet en mijn machine gaat weer als van ouds. Nogmaals bedankt voor het begrip, meedenken en de geweldige service.

Prima product, snelle levering, compliment!

Levering snel en goed.

Snelle en keurige bezorging.

zie boven.

Geweldig zo als altijd

16.30.besteld,en volgende dag 14.00. Bestelling thuis. Super zaak. Voor ons al 40 jaar.

Prima naaimachine voor een mooie prijs.

Na 43 jaar met mijn oude Husqvarna 2000 nu deze nieuwe. Makkelijk te bedienen.

Uitstekende Klantenservice

Behulpzaam en snel

Goede prijzen, snelle levering

Netjes en goed verpakt. Na wat vergelijk hier mijn patroon linialen voor een nette prijs kunnen bestellen. Gelijk wat kleine andere dingen meebesteld.

Livraison en moins de 24h

Service de livraison ultra rapide. Et je suis enchantée de ma machine Singer Heavy Duty 4432

super snelle levering. Uitstekende gebruiksvriendelijke machine.

super snelle levering. Uitstekende gebruiksvriendelijke machine.

ik ben tevreden over de bestelling en verxorging ervan

tevreden

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.