Supersnelle service

De volgende dag al in huis!

Zeer correcte service

Duidelijke website, veel keuze. Makkelijk besteld en betaald. Snelle service , zelfs ik België!

Snelle levering, goed product

Led Leeslamp voor het puzzelen gekocht. Handig, compact en redelijk geprijsd.

Uitstekende en snelle service en levering.

Mijn bestelling bij Matson deed ik nadat ik via Bol.com een naaimachine had gekocht die daar vandaan bleek te komen. Als ik eerder had geweten dat zij een webshop hadden, had ik het rechtstreeks gedaan. De latere bestelling is vlot afgehandeld en ik zal in het vervolg zeker nogmaals bestellingen doen daar.

Zeer vlotte levering

Uitstekende service

Was eerste keer

Was verrast

Was verrast dat ik eerst moest betalen. Begreep het pas later. Normaal gesproken kun je ook betalen na ontvangst toch.

Precies wat ik zocht

Duidelijke omschrijving van het artikel

Mooie goederen en goede levering

Ik ben tevreden

Goed!

Ik heb de naaimachine vandaag uit geprobeerd. Na 38jaar op dezelfde naaimachine genaaid te hebben , is het toch even wennen. Nu alles opnieuw zoeken via de gebruiksaanwijzing. En dat gaat prima. Tijdens het werken met de naaimachine kom ik tot de ontdekking dat ie gemakkelijk weg schuift. Maar dat ga ik oplossen met een anti slip matje. Voor de rest is het een prima naaimachine. En wat fijn dat je de naaimachine niet hoeft te oliën.

Ik was iets vergeten te bestellen, na een mailtje was er geen enkele probleem om deze bij me bestelling bij te doen , mailtje met bedrag bij te betalen en hup geen extra verzendingskosten, dus heel tevreden zal er zeker nog bestellen

Supersnelle levering in goede verpakking

Supersnelle levering in goede verpakking

Snel

Snel geleverd en keurig verpakt

Super snel met levering.

Zeer tevreden.

Supersnelle levering van mijn bestelling en alles voor een goede prijs!

Prima product

Een hele fijne communicatie tussen klant en matson

Zeer positief, en nooit tevvel als je iets wil vragen nemen ze alle tijd , super gewoon !!!

Uitstekende webshop

Was aangenaam verrast door de snelle levering, zelfs op een feestdag. Heel aangename ervaring, uiterst professioneel en vriendelijk telefonisch contact. Aanrader!

Heel goede service Bedankt

Snel geleverd en naai prima

De naaimachine is snel en goed bezorgd . Ik ben al vaak met de machine bezig geweest naait prima goede gebruiksaanwijziging erbij.

Fijne winkel en webshop

Grote keuze,snelle levering. Goede service ik had 2 bestellingen achter elkaar gedaan en kreeg netjes een bericht dat ze 1 verzendkosten terug storten. Super hoeven ze niet te doen!

goede service: na 1,5 week was het pakje er nog niet ( ik kreeg wel 4 x een foto dat het eraan kwam)en dat meldde ik. Ik werd meteen gebeld om het te regelen!!!

Heel snelle levering

Echt heel snelle levering. Stond naar verwachting een week. Echter had ik het twee dagen later (eigenlijk 1,5 aangezien ik de bestelling ‘s avonds had geplaatst) al binnen!

Best product, goede service. TOP!

Voor Singer 4432, alleen hier te vinden, voor 16u besteld, volgende dag was het al binnen. Ik ben zeer tevreden!

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.