Redelijk goede producten, veel duurder, maar dramatische klantenservice

Ik heb meerdere mails gestuurd over kapotte vapes, krijg geen retourlabel (bij andere sites hoef je niet te retourneren en kost dat dus ook geen extra geld als je al problemen hebt met een kapotte vape of meerdere vapes) toegestuurd, en bovendien wordt er niet gereageerd op mijn mails met betrekking tot de kapotte vapes. Hoewel ik een zeer grote hoeveelheid heb besteld, wordt daarin dus niet gehecht aan jouw waarde als klant. Klagen over de snelle levering doe ik echter niet omdat het tot nu toe, met 1 kwijt pakket waar ook niet op wordt gereageerd (de mail daarover), altijd snel is geleverd. Ik zal zelf niet meer bij deze site bestellen. Ik heb nog gemaild om te vragen een oplossing te vinden voordat ik een review schreef. Deze is wederom onbeantwoord gebleven.

Goede snelle service en verzending

Goede snelle service en verzending

Schnelle Lieferung, alles ok

Passt alles

Het kan sneller

Zaterdag besteld en woensdagavond in huis. Houd dus wel rekening met een langere levertijd dan vermeld staat op de website. Ook ivm met je eigen voorraad. Nu kan ik er rekening mee houden voor mijn volgende bestelling. Bestelde producten klopten wel in aantal maar helaas niet in soort. Volgende keer beter.

Gute Wirkung

Die Wirkung ist gut

Gutes kauferlebnis

Sehr gutes kauferlebnis

top

Wie immer sehr zufrieden. Danke

Schnell und einfach

Lief alles super, einfache Bezahlung und innerhalb 3 Tagen geliefert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Alles gute

Alles gute

Gute Auswahl und schnelle lieferung

Guter Service

sehr gute seite zum bestellen von liquids. kann man nur weiterempfehlen. Bestellung kommt immer pünktlich an.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Besteld en snel in huis.

Sind einfach die Besten

Ich bestelle seit Monaten meine Pods hier und war bisher immer zufrieden. Billige Preise und extrem schnelle Lieferung. Hier kann man nichts falsch machen.

War hut

War sehr gut

Toller Service, schnelle Lieferung

Gibt Nix zu meckern

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Very quick and good delivery

Always satisfied with their service

Preis Leistung Killer!

Wirklich eins der besten Seiten die es gibt wo man liquids etc. bestellen kann

Breed aanbod, snelle service

Prima eerste ervaring met Mr-Joy.

Alles einwandfrei und schnell abgelaufen.

Guter Service, nur zum weiterempfehlen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Gerne wieder, super schnelle Lieferung danke

Alles gut

Alles gut

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Es gibt nicht zu bemängeln

Von der Auswahl, über das Angebot bishin zu Lieferunf klappt alles wunderbar.

Excellent

Excellent!

1 Woche lieferung

Hab Vor 6 Tagen (freitag Bestellt) und es soll Doch Erst Morgen (Freitag) Ankommen Das ist jetzt schon das 3 Mal hintereinander Das es Nicht wie beschrieben 3 Werktage Dauert Mittlerweile Bin ich echt unzufrieden Da man auch kein support Bekommt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein