Sehr guter Geschmack

Sehr schnelle Lieferung

Goede website, waarbij veel is aan te bieden.

Een erg goede website. Ik wilde een vape kopen, maar het enige nadeel is dat je de vapes niet kunt zien vanwege de Nederlandse wetgeving. Natuurlijk kan daar niet veel aan gedaan worden, maar kleuren van de vapes zijn ook niet heel erg duidelijk. Als dat beter/duidelijker wordt weergeven zou dat makkelijker zijn om te helpen bij een keuze maken. Ook zou ik nog de tip geven om de mogelijkheid sorteren er in te zetten. Ik zou namelijk graag willen kunnen sorteren op merken, maar ook op de hoeveelheid nicotine in de liquid voor de vape. Het is wel gewoon een prima site en duidelijk. Er is erg veel aanbod.

Veel keuze in webshop Prima prijzen Super snel geleverd (volgende werkdag!)

supersnelle levering

Vriendelijke Chauffeur

Preis auf dieser Seite ist sehr gut. Einfach top

Hab jetzt ein paar mal schon bestellt und bin durchaus zufrieden mit dem Versand

Sehr gut

Schneller Versand und alles wie immer super!

….

2 van de 3 flesjes niet open gekregen

Ik heb 3 flesjes van IVG besteld en 2 van de 3 heb ik helaas weg moeten gooien omdat ik ze niet open kreeg en de dop uiteindelijk doorgedraaid was … hoop dat jullie hier iets mee kunnen doen.

Ol

Good

Alles goed

• Would you recommend us? No

Snelle levering en de site is duidelijk!

Geweldig.

Vlotte bestelling .

Goede communicatie, snel geleverd en goede prijzen.

Perfekte Abwicklung, Blitzversand, besser geht es nicht !

Blitzbearbeitung, am selben Tag versand, alles super. Super Preise, tolle Angebote, kann man von Deutschen Läden her nur Träumen. Vielen Dank.

snelle levering en prima producten

het zijn prima producten hoef niet anders meer

Schnelle Lieferung Ware Top Vielen Dank

Ware wurde schnell Geliefert und ist Top Vielen Dank 5 Sterne +

Snelle verzending, goedkoop en ruim assortiment.

Zufriedenstellend

Lieferung dauerte länger als angegeben

SUPER GUTE ERFAHRUNG

Schnelle Lieferung nach Deutschland! Die Bestellung wurde nach paar Stunden bearbeitet und versendet. Ich habe schon 3 mal hier bestellt und nur positives zu berichten. Ich habe mir die Elfa und die Elf Pods bestellt, die Geschmäcker kommen immer mal wieder neu rein wenn sie ausverkauft sind. Ich bestelle nur noch auf dieser Seite! 5 STERNE ⭐️

Snelle goede service

Immer wieder nachbestellt

Wir sind sehr zufrieden, der versandt ist schnell, wir haben schon einige Male dort bestellt

Zeer snel geleverd

Goede service en snelle levering top

Mega gute Qualität und gute Sorten immer dabei

Schnelle Lieferung