Duidelijk en snel

Alles was heel makkelijk op te zoeken en het bestellen zelf was ook snel geregeld. Op tien minuutjes waren de vapes uitgekozen, betaald en onderweg naar huis binnen de 48 uur.

Good, fast

Quick delivery, prices better than in shops in china. Overall very good

Einfach nur geile Rauchentwicklung

Alles bestens schneller Kostenloser Versand gute Preise.

Immer alles Top!

Die 5. Bestellung. Alles zuverlässig

Jede Bestellung wurde wirklich schnell geliefert. Ware original und zufriedenstellend. Website hier und da verbesserungsfähig aber Preise 1a.

Altijd perfect

Uitstekend!!!

Snelle service en altyd goede service, online en in de winkel! Top jongens!

Primär

Immer alles Bestens

Ware kommt immer schnell an.

Alles Top

Schnelle Lieferung und gute Produkte

Die Homepage ist etwas kompliziert

Die Lieferung erfolgt prompt!!!!

Prima winkel. Goede prijzen.

Prima zaak, goede prijzen, snel verzonden. Enige minpunt is het verzenden met DHL, wat altijd vertraging, problemen en gezeur oplevert. Hier kan Joy verder niks aan doen, maar verzenden met Postnl zou mijn absolute voorkeur hebben.

Alles in bester Ordnung

Die Vapes werden sehr schnell versand. Ich hatte bis jetzt noch nie Probleme. Bestelle nur noch bei MR. Joy

***

Ik had ingeuld het pakketje te laten afleveren op een afhaalpunt en nu is die toch bij mij thuis afgeleverd waardoor mn moeder dr achter is gekomen dat ik vape en nu ben ik erg de ***

package not delivered

package not delivered

Goed op de hoogte gehouden en op tijd geleverd

Snelle service en een uitgebreid assortiment.

Snelle service!

Snel geleverd geen gedoe. Gewoon top

In het begin liep alles even stroef met mijn bestelling. Gelukkig is alles goed gekomen. De volgende keer bestel ik weer bij Mr Joy. Ik vind het alleen jammer dat alles via de mail gedaan moet worden. Maar goed ik ben prima geholpen. Vandaag verwacht ik mijn eerste bestelling tussen 10.00 en 15.00. Ik hoop dat alles compleet is.

Alles Top gelaufen

War meine erste Bestellung, wenn das so bleibt bestelle ich nur noch bei mr-joy

Großes gut übersichtliches Sortiment

Ordentliche und schnelle Lieferung

Slecht

Ik heb vape besteld en heb aangegeven dat er uit mijn vape geen rook uitkomt Ik wil wel op een oplossing komen maar krijg geen antwoord meer terug van Mr.Joy zovaak terug gemaild, maar blijkbaar wordt ik genegeerd! Ik wil graag tot een oplossing komen nogmaals !

Viel Auswahl und schneller Versand

Also ich bin recht begeistert den man hat eine Menge Auswahl und die Bearbeitung der Bestellung geht super schnell.