Alles Prima

sehr zu empfehlen

Zeer snel geleverd. Top!

Zeer snel geleverd. Top!

Groot assortiment

Groot assortiment en snelle levering

Noch nie Probleme gehabt.

Ware war immer in Orndung und nie Probleme mit einer Lieferung gehabt. Hab schon oft bestellt und werde auch immer wieder mal bestellen.

veel vertrouwen!

Ik heb nog niks binnen gekregen, natuurlijk, want ik heb het pas twee uurtjes geleden besteld, maar ik vertrouw erop dat het goed gaat! bestellen ging erg makkelijk en alles is goed overzicht baar.

Reibungslos

Es war sehr einfach hier zu kaufen, nach einer Stunde wurden die Waren schon versand. Das einzige was schade ist, ist dass sie Paypal Zahlung nicht akzeptieren.

Heel aangenaam en gemakkelijk

Wel spijtig dat je niet kunt zien wat je koopt, maar er is veel variatie aan producten

Good

There is just one problem you need to update your stock frequently.

Snel en goed geleverd.

Het einige is dat er geen post nl punt mogelijk is maar gelukkig heeft iemand in mijn buurt een dhl punt dus is het gelukkig niet ver reizen om op te halen. Alle producten waren op datum and niet over datum zoals e-smokey dat wel deed. All in all een blije klant en zal zeker vaker van bestellen. Het slimste wat ik zie op de site is ook hoeveel voorraad er is dus heb je altijd zicht op wat nog beschikbaar is of niet.

It is a joy to order here

Very fast and clear delivery

Snelle levering en goede producten.

Snelle levering en goede producten, ben een tevreden klant.

Goedkoop

Ik had de justfog q16 pro besteld, deze is hier duidelijk een stuk goedkoper dan bij andere winkels. Alleen de liquid die ik er bij kreeg was naar mijn idee niet wat ik besteld had. Ik weet bijna zeker dat ik de cannabis smaak heb besteld en kreeg daarvoor in de plaats iets met blueberry mint, zonder er erg in te hebben gehad hier mijn esmoker mee gevuld. Deze was zo goor en intens van smaak dat ik de esmoker weer compleet schoon moest maken. Factuur gecontroleerd en daar staat wel de liquid op die geleverd was. Dus heb het voor die paar euro maar zo gelaten. Verder zeer snelle verzending.

Hat alles gepasst, aber

eine der beiden E Zigaretten war bei Lieferung verstopft, ich konnte es jedoch mühsam beheben. Sonst alles Top VERSAND SEHR SCHNELL :)

Snelle verzending en goede kwaliteit.

Kwaliteit is goed tov de prijs. Snelle afwikkeling en zeer tevreden.

fantastisch

snelle bezorging goeie site duidelijk perfect

Slecht bereikbaar & niet nakomen bestel-levering

Beloofde leverdatum wat aangegeven wordt op de website (ma tot vrij voor 23.30u en Zon voor 22.00u is volgende dag in huis en op werkdagen vóór 11.00u besteld is dezelfde dag in huis), wordt niet nagekomen. Wij hebben op Zondag avond onze bestelling gedaan, in de eerste mail die van de verkoper kwam stond inderdaad de volgende dag (Maandag) vermeld. Maandag ochtend mail ontvangen met de track and trace code die aangeeft dat onze bestelling Dinsdag binnen komt. Deze mail hebben wij ontvangen om 9.30u. Maar als wij de beloofde levertijden moeten geloven zou het al via 2 manieren op Maandag geleverd moeten worden, namenlijk dat wij op Zondag voor 22u de bestelling geplaatst hebben en als het zou mee tellen voor de bestellingen op Maandag, is de bestelling voor 11u gedaan en daarmee dus ook dezelfde dag in huis zijn zoals beloofd wordt. Ook hebben wij direct na het betalen van de order en ontvangen van de bevestiging contact opgenomen met mr. Joy. Tijdens de bestelling aangegeven een zwarte en bruine vape. Dit stond ook zo in het winkelmandje, echter zagen we op de bevestiging per mail dat daar ipv de bruine de gray variant stond. Er zit dus een fout in het systeem. Helaas tot op heden daarover ook geen reactie ontvangen. Deze ochtend wederom proberen te bellen over deze 2 punten, per bandje wordt medegedeelt per mail het snelste contact te krijgen waarna de verbinding automatisch verbroken wordt. Daarop wederom een mail vestuurd met de betreffende punten. Dat zal afwachten worden helaas. En ondanks de beloftes van mr. Joy zien wij onze bestelling niet op de beloofde dag geleverd worden. Erg jammer, want is misleidend voor klanten.

Heeel goed!

Heel goed levering ook! Dit is gewoon top Iedereen hier halen!!

Die Seite ist sehr übersichtlich gestaltet und man findet schnell das was man sucht

Bisher immer zufrieden. Schnelle Lieferung und keine Probleme mit den Produkten.

Altijd een goede klandizie

Tolle Abwicklung und Produkte!

Ich war erstaunt wie schnell das Paket versendet wurde und freue mich schon sehr auf meine Bestellung! ich werde hier wohl öfter bestellen Die Seite ist übersichtlich und ordentlich aufgebaut. Mir gefällt ebenso das CBD Angebot und hoffe das dieses noch ausgebaut wird!

Liquids ontvangen die van elkaar afwijken in kleur en smaak… overdatum producten verzonden

Ik heb liquids besteld maar achteraf blijkt dat sommige liquids die erin zitten waarvan meer exemplaren er zijn dat die van elkaar afwijken. Het ene is donker en de andere is helder, terwijl het hetzelfde product is, heel vreemd dat dit gebeurt als ik bestel, maar als ik in de winkel haal het van veel beter kwaliteit is. Het voelt wel alsof (sommige van) de liquids over datum zijn. Ook in smaak en sterkte ervan merk je snel dat het aan de slechte kant is. Ik raad aan om meer op te letten op de producten die worden verzonden, ik hoop dat dit ook niet nog is zal voorkomen.

Bin sehr zufrieden

Mit dem restocking haperts noch bisschen aber super

uitstekende webshop

website werkt uitstekend alles goed gesorteerd en makkelijk vindbaar. zouden andere websites is het voorbeeld aan moeten nemen. Ik bestel daarom graag bij MR.Joy

Erg makkelijk

Mijn product was heel makkelijk te vinden

Heel chill

Kon snel vinden wat ik zocht en ben heel blij met de snelle verzending. Kom ook wel eens in de winkel en de verkopers zijn altijd heel behulpzaam