uitstekende webshop

website werkt uitstekend alles goed gesorteerd en makkelijk vindbaar. zouden andere websites is het voorbeeld aan moeten nemen. Ik bestel daarom graag bij MR.Joy

Erg makkelijk

Mijn product was heel makkelijk te vinden

Heel chill

Kon snel vinden wat ik zocht en ben heel blij met de snelle verzending. Kom ook wel eens in de winkel en de verkopers zijn altijd heel behulpzaam

Alles super gelaufen

Alles toll

Super snel

23.00 iir besteld de volgende middag al thuis. Snap niet hoe dit zo snel kan. Maar top hoor.

Echt een snelle verzending

Snelle verzending wel weinig keuze uit de 6mg :(

Schnelle Lieferung, TOP Preis !

Schnelle Lieferung, super Preis, immer Versandkostenfrei Lieferung nach Österreich. Immer wieder gerne. Besser gehts kaum. Danke

perfect

goed overzicht van wat er te bestellen is wel of niet op voorraad etc snelle levering erg tevreden !!!

yes

yes

Ruime keus

Ik kon niet kiezen welke smaak ik wilde en heb er uiteindelijk meerdere gekocht. Goede kwaliteit en netjes verpakt thuis gekregen. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

good fast delivery and very kind customer service.

Snel

Super snel geleverd netjes verpakt

Snelle levering, geen problemen ervaren

Mr. Joy ist ein zuverlässiger Lieferant

Jede Bestellung wurde bisher zuverlässig ausgeliefert.

Snelle levering en goed product

Fantastisch! Snel geleverd en een lekkere vape gekregen

Mooie site en veel te verkrijgen en perfecte prijs

Gute Preise, schnelle Lieferung, immer alles super!

Schnell, Faire Preise, gute Übersicht

War sehr zu frieden, Paket innerhalb von 3 Tagen nach Zahlung bei mir angekommen und alles bestellte vorhanden.

Versand war super, war am zweiten Tag da. Bei Nachfrage wird einem freundlich geholfen. Die liquids schmecken unglaublich lecker. Leider haben wir die hier in Berlin nicht. Wird ab jetzt mein Stamm laden

vlekkenloos :)

gekocht en bezorgt in een dag

Super schnelle Lieferung und gute Ware

Hab schon einige Male bei Mr joy bestellt. Und ich bin immer wieder überrascht, wie schnell die Ware verschickt wird - das ist nicht zi toppen. Definitiv zu empfehlen. Die Ware ist super und kommt auch immer unversehrt bei uns an.

heel snelle levering naar belgie

S'avonds besteld en dag nadien al bij t afhaalpunt in belgie,levering in minder dan 24u

Super schnell und einfach!

Alles was man braucht, top!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

war sehr gut wie inmer

immer alles perfekt hier !:)

Uitstekende service

Ik had een 10-tal vapes van het merk Aroma King besteld via de website maar bij het uitpakken bleek er eentje defect. Mr-Joy heeft dit vervolgens snel en uitstekend opgelost. Ruim aanbod en scherpe prijzen.