Goede ervaring, snelle levering, niet duur.

Pakket kwam binnen een dag. Erg blij mee.

Sehr guter Service - Homepage ausbaufähig

Große Auswahl, schnelle Lieferung, sehr gute Verfügbarkeit. Die Homepage zeigt nur leider selten Bilder an, was das finden von den richtigen Produkten erschwert.

Alles bestens

Super schnelle Lieferung, immer zufrieden mit Produkt und Qualität!

Snelle levering.

Het opzoeken ging niet altijd even vlot.

Wirklich Perfekt und schnell

Der Versand geht super schnell und die Produkte auch top

Sehr freundlich

Einfach super service! Vom Produkte, Versand bis zum Kundenservice einfach perfekt!

Een uur na dat ik mijn bestelling had geplaatst kreeg ik al een mail dat deze verzonden was. Top service!

Ik heb het product nog niet ontvangen maar de website en het bestellen en ook de dag erna afleveren is :fantastisch

Just perfekt

Quick, efficient and reliable

Alles Super!

Bin sehr zufrieden, dass ich mr-joy.de im Internet gefunden habe! Top Service, sehr schnelle Lieferung, sehr gute Ware! Weiter so!

ja gewoon goeie kwaliteit

goeie kwaliteit gwn hoere duur

Snelle levering en kwaliteit

Ik ben tevreden met mijn aankoop.

Very quick delivery

I enjoyed the quick delivery, although it would be nice if the store had more e-liquid flavors on the stronger side

Snelle levering en goede kwaliteit van producten

Een prima winkel. Het aanbod is groot en van goede kwaliteit. De levering verloopt net zo snel als vooraf aangegeven.

Sehr guter Service

Sehr schnelle Lieferung und super Produkte

Gute Produkte, schnell geliefert

Die Produkte sind gut, keine mängel. Die lieferung erfolgt schnell. Sehr zufrieden

Goed geregeld,snel binnen en goede kwaliteit

snelle levering, goede kwaliteit

Erg snel binnen en zeer goede kwaliteit

Eenvoudig en duidelijk klantvriendelijk

Eenvoudig duidelijke te gebruiken , snelle levering !

Prima geordende Site, Snel en goed.

Producten op voorraad. Volgende dag binnen. Niks te klagen.

Alles super!

Schneller Versand und guter Kundenservice.

Heet leek erop dat de order snel doorging. Wat er toen gebeurde zal je verbazen!

Het leek er vrijdagavond op dat de order heel snel doorging en zaterdag al bezorgd zou worden. Toen kwam dhl op de dag dat het bezorgd zou worden met de melding dat het verkeerd gesorteerd was. Dus moest opnieuw. Dat daarna nogmaals, want weer verkeerd gesorteerd. Nu zegt dhl dat het bezorgd is, maar ik heb niks ontvangen. Mijn adres staat overal goed op. Ook bij dhl. Geen idee waar mijn pakket is, maar ik heb niks!

Sehr zuverlässig und schnell.

Bis jetzt nur gute Erfahrungen gehabt. Zuverlässig und schnell.

Een probleem word netjes en snel opgelost.

Bestelling was niet volledig aangekomen. Daarop heb ik via info een mail gestuurd naar mr joy. Ik kreeg netjes de volgende dag een antwoord via mail dat de missende delen opgestuurd waren die ik snel en compleet binnen twee dagen in mijn bezit had. Fijne service van mr joy.