Alles ok

Alles ok

Sehr snel geleverd. Prima

Alles bestens.LieferungTop.Bestelle hier regelmäßig.

Alles gut geklappt

Alles gut geklappt

Schnelle Lieferung

Sie machen mich noch zum Stammkunden

Fijn!!

Mooi, verzorgd uitzicht Nodigt uit om te kopen en gebruiksvriendelijk Houd je goed op de hoogte van stand van zaken betreffende je aankoop, kortom een aanrader

Goed product

Goed product!

Zelfs in het buitenland

Mijn eliquids waren op tijd binnen.

Niet geweldig

Ik heb het zondag besteld het zou de volgende dag komenn en nu word het pas donderdag!!!!

Snel!!

Zeer snelle verzending!

Snel geleverd en goede prijs kwaliteit verhouding

Fijn en snel geleverd

Helemaal top

Alle smaakjes zijn op vooraad, super snelle bezorging en de vapes zijn ook meer dan top. Dit wordt vanaf nu mijn vaste shop waar ik ga bestellen!

Snelle afhandeling

Super snel, dank jullie wel.

Breed assortiment

Voor 22:00 besteld op zondag en dinsdag pas geleverd, dus niet de volgende dag. Het pakket was maandagmiddag rond 15:45 pas verzonden en dinsdag pas geleverd.

Sehr gut

Es war super und schnell

Perfekter Service

Sehr Schneller Versand, bei einem Problem wird sofort geholfen, werde öfter hier kaufen!!

Snel een mail terug en goede oplossing van ze

Ik vind goede service dat na dat ik een mail stuurde wanneer me vape binnen komt kreeg ik gelijk een mail terug dat een niet op voorraad was maar dat ze wouden kijken na een andere oplossing top van ze en dat zo snel

Ich habe schon 6 Tage gewartet…

Versand ist NICHT so schnell wie ihr gesagt. Ich habe noch nicht bekommen, und es ist schon über 4 Tage…

Erg gebruiksvriendelijk

Erg overzichtelijk en simpel te bestellen.

Toppp!!

Altijd snel en goedd

Super zufrieden

Das beste was mir je passieren konnte um mit Rauchen aufzuhören! Kann ich nur weiterempfehlen!

Riesen Auswahl und schneller Versand

Vernünftige Preise, Riesen Auswahl und Taggleicher Versand. Mehr brauch man nicht.