Snelle levering en goede kwaliteit!

Unkompliziert, schnelle Sendung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering en een fijn in de hand liggende vaper

Top en snel geleverd

ok snel geleverd

Website design

Website is outdated of zonder design gebouwd door stagiair. Logo is niet overaal transparant dus krijgt white bg. Menu is niet echt klant vriendelijk. Header is te druk, kan ook beter uitgelijndworden. Container is te small, 1380px ziet beter uit. Footer is te druk, zit te veel onnodige informatie. Over ons en contact pagina ontbreekt dat is slecht voor SEO. Menu kan beter gecategoriseerd worden i.v.m. ruimte. Functionaliteit van website is 7/10 Design 2/10 Klant vriendelijk 2/10

Netjes verpakt, zeer snelle levering.

Schneller Versand und Ware wie beschrieben, TOP!

Keine Probleme sind aufgetreten, seriöse Website.

Sehr gut

Ich bin zufrieden mit den Produkten und werde auch in Zukunft da bestellen, die Mitarbeiter sind sehr hilfsbereit und per Mail immer sehr schnell erreichbar LG aus Deutschland

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heel snelle levering niks op aan te merken

Perfecte ervaring

Perfecte ervaring. Levering is zoals beschreven daags nadien. Profucten beantwoorden aan de verwachting.

erg snel bezorgd

ik raad het iedereen aan

Very fast delivery

Good communication and product description.

Goede site, snelle levering!

Gistermiddag besteld vandaag om 12:30 bezorgd. Doet wat er beloofd wordt! Snelle levering. Jullie zien me zeker terug!

Altijd weer een super snelle levering!! Zeer tevreden!!!!

Absolute aanrader

Schnell und einfach

Alles top, nur die Antwort auf meine Mail dauert etwas zu lang.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelngeleverd je krijgt wat je besteld

Mijn ervaaring is altijd goed, Je besteld en krijgt het de volgende dag binnen, wat ik besteld heb tot nu toe is ook altijd van top kwaliteit, Ik raad mr-joy iedereen aan,

Sehr zuverlässig

Übersichtliche Seite, große Auswahl, schnelle Abwicklung, Nette Mail, bin gespannt auf die Produkte!

Webshop overzichtelijk.. Snel geleverd

Ik ben zeer tevreden over mr-joy. Ik had zelf het verkeerde adres ingevuld en toen had ik en mail daarover gestuurd en daar kreeg heel snel antwoord op, Zeker een aanrader.

Snel geleverd! Super

Really good and fast response.

Top Service und super Auswahl!!

Top Service, schnelle Lieferung und portofrei ab 20€. Große Auswahl, bin rundum zufrieden. Ist nicht meine letzte Bestellung, gerne wieder.

Zu spät

Ich hab bei euch bestellt weil es auf eurer Seite heißt das ihr schnell versendet, hab am Mittwoch bestellt weil ich es bis zum Wochenende brauchte eigentlich und erst nach über 2 Wochen ist es versendet worden, sehr enttäuschend, empfehle es keinem weiter, sehr schwache Leistung Und ich habe auch keine Rechnung oder Bestellnummer bekommen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Ich bin begeistert und bestelle gerne wieder

Gerne wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel en eenvoudig in huis!

Goed orderproces van A tot Z