Goed en snel

Goed duidelijk ik bestel zo weer bij jullie

Tip Top

Sehr zufrieden

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

site zonder duidelijke kopjes en figuren

kopjes zijn erg onduidelijk, fotos van de vapes ontbreken. maak het wat toegankelijker.

top!

zeer vlugge en correcte levering

Richtig klasse und schnell!

Lieferung und Ware top! Bin sehr froh den Shop gefunden zu haben. Werde wieder bestellen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel bezorgd en goede kwaliteit

Good

Alles super

Alles super, schneller Versand ! Nirgendwo günstiger! Nur zu empfehlen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Veel keuze en fijne prijzen

Makkelijk te bestellen en komt snel binnen.

Nog steeds niks ontvangen en klantenservice antwoord niet op mijn mails

Zondag besteld, woensdag nog steeds niks ontvangen ! Er wordt ook niet gereageerd op mijn mails

Perfektes Kauferlebnis

Schnelle Lieferung. Tolle Qualität. Unkomplizierte Bestellung mit einfacher Zahlung.

Zeer snelle service

Snelle en duidelijk!

Als beginneling heb ik op de site veel kunnen inlezen! Duidelijke omschrijving en veel keuze, veel voorraden. Hele snelle verzending, gewoon echt top!

Lieferung kam schnell und alles war gut

Alles was duidelijk en had het product binnen de 2 dagen azo moet dat zijn e

Goed, en snel bezorgd.

Klopt niet met verzenden,mqar het gekochte is wel goede kwaliteit

Ik krijg email dat het de dag later bezorgd word,maar als ik op track en trace klik dan blijkt het pas 2 dagen later bezorgd te worden... en dat terwijl er op de site staat voor 23.30 bestelt volgende dag bezorgd,ik heb om 22.56 besteld dus verwacht dag later binnen te krijgen,en dat kreeg ik ook via email te lezen,maar via track en trace zegt dat hij pas na 2 dagen geleverd word...jammer dus,valse voorlichting

Bin zufrieden

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

prijs is ok en razendsnel geleverd

Vandaag besteld is echt morgen in huis! Het is erg jammer dat er geen plaatjes meer op de website mogen maar die domme ambtenaren wisten niet dat je die ook elders kunt vinden. Zo heb ik mijn Lost Vape thelema DNA250C uitgekozen en bij mr-joy besteld. Dat is tenminste een Nederlandse winkel en dat maakt het contact veel makkelijker dan met een winkel uit Chinezië.

Alles perfekt!!!

Ich kann den Anbieter nur weiterempfehlen! Super schnelle Lieferung! Alles perfekt!

Superschnelle lieferung

Für mich der beste e-Ziga Shop. Große Auswahl und super schnelle Lieferung .

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel thuis bezorgd alleen de verpakking is zo groot

Bestens, immer wieder gerne!

Bestelle glaub jetzt das 8 mal, die Bestellung kommt gut verpackt an und ist tadellos. Das Angebot ist top und die Preise gut. Probleme gab es bis jetzt nicht, alles war immer zu meiner Zufriedenheit!

Zeer goed verlopen.

Hele positieve ervaring. Snelle afhandeling van bestelling goede communicatie.

Al 2 keer besteld nooit problemen goede kwaliteit zeker een aanrader