Sehr schnell, sehr gut!

Bequemer und intuitiver Checkout-Prozess

top

dat het een supersnel geleverd wordt helemaal toppie!!

Snel

Makkelijk bestellen

Very Quick delivery, good vapes!

Very Quick delivery, and so much choice in different vapes tastes from different brands. I ordered on a Friday evening and the next day it was lying on my kitchentable.

Original Produkte & sehr schneller Versand

Kann den Shop nur empfehlen! Verfügbarkeit, Auswahl und Preise sind top. IdR ist die Bestellung am nächsten Werktag bereits da & ist schon ab 20€ versandkostenfrei.

Lieferung ohne Probleme! Immer wieder gerne

Alles wie bestellt und super schnell. So sollte es sein.

sehr gut lieferung 3 tage

ansich Sehr gut aber Lieferung 3 tage gedauert obwohl steht 1 werktag

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mr-Joy is de beste site waar je op zou kunnen bestellen

Ik had ooit een kapotte vape gekregen dus stuurde ik een mailtje dat ie kapot was en ik kreeg gelijk een nieuwe… en ja die deed het wel Wat een eerlijke en goeie site

Alles ok

Schnelle Lieferung. Immer wieder gerne

top!

gewoon doen wat je belooft; dat zou iedere webshop moeten doen!

Schneller Versand und guter Service

Ich bin sehr zufrieden. Die Auswahl ist perfekt, der Shop gut und übersichtlicher als andere aufgebaut. Auch der Kundenservice, wenn in seltenen Fällen mal was ist, ist sehr gut. Schnelle Rückmeldung und toller Service. Bestelle immer wieder gerne!

Schnelle und zuverlässige Lieferung

Sehr schnelle und zuverlässige Lieferung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle verzending Site aangenaam om te kiezen.+++

Snelle levering!

Snelle levering, goed verpakt, lekkere smaakjes!

Schnell und zuverlässig. Angemessene Preise

Die Pakete werden super schnell geliefert soweit man eine Sofort Überweisung macht. Habe immer das bekommen was ich auch bestellt habe.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel service en super kwaliteit

Gisteren avond op een zondag mijn bestelling geplaatst en vandaag al geleverd in België, super snel. En de liquids en pods die ik wou

Lekker snelle levering!

prettige snelheid van leveren en geen verzendkosten boven de 20 euro. Het zou handig zijn als je mbv een filter alleen de producten kunt zien die op voorraad zijn. En een filter voor navul/weggooi (of heb ik daar overheen gekeken?)

Gut

Übersichtlich und einfach

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Superschneller Service

Super Service, schnelle Bearbeitung, schneller Versand auch nach Ö. Alles Bestens, gerne wieder!

snelle levering. voordelig

Ruime keus aan producten en smaken Goedkoper als een niet nader te prime winkel. :) Aanrader.

Late verzending en slechte service.

Pakketje niet binnen gekregen tot nu toe. Werd al te laat verzonden en DHL verzet het bezorg moment steeds

Helemaal top

Super snel verzonden! Producten waren netjes verpakt en werken goed. Ook heel fijn dat je met Klarna kan betalen, voor als mijn salaris iets later komt. :)

Was een beschadigd item bij

1 van de 2 items was een beetje beschadigd

De producten zijn goed en de levering is snel. Ook hebben ze anonieme verpakking wat erg handig is.

Het leveren van mijn bestelling duurde helaas mager dan aangegeven. Het is dat ik zelf contact opnam dat ik dit wist helaas. Verder prima assortiment en goede kwaliteit