Niet tijdig verstuurd en geleverd

Meerdere keren overdag besteld maar niet de volgende dag geleverd. Enkele keren de dag erna pas verzonden. Verder in orde maar de geadverteerde snelle levering klopt vaker niet dan wel.

Niks beloven wat je niet kunt waarmaken

Zogenaamd bezorg momenten. Wel elke dag met verwachte levertijd verschuift elke dag. Ik koop hier Letterlijk nooit meer iets. Ik had liever de zelfdedag of een dag erna bij een fysiek winkel kunnen kopen. Bagger!

Bestellung bezahlt Ware nicht gekommen

Bestellung wurde bezahlt und die Ware ist leider nicht angekommen und wenn man den Kundensupport anschreibt kam einfach keine Antwort zurück

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Geweldig snel

Geweldig snelle levering

Zeer snelle levering

Zeer veel keuze en snelle service Heb jullie al.aanbevolen aan veel mensen en zal da blijve doen

Slecht

Ik geef het een halve ster omdat ik vandaag iets heb besteld om 11:00 ochtend en dan komt die vandaag ook thuis dan moest je 7 bij betalen en komt pas morgen

Erg jammer

De reclame voor 22:00 besteld de volgende dag in huis klopt niet Zondag avond besteld. Nu verwacht : woensdag Jammer

Promised 1 day delivery

Promised 1 day delivery, thats why I chose mr joy. They couldnt even keep up to that promise, the order is sent 15 hours late -.-

• Would you recommend us? No

Voor 23:30 besteld, morgen NIET in huis.

Doen beloftes op de website en mail die ze niet waar kunnen maken helaas.

Noch nie Probleme gehabt mega Service!

Schnelle Lieferung, besten Preise, unkomplizierter Kundendienst mega!

Afspraak niet nageleverd

Adverteren met voor half 12 besteld volgende dag in huis maar niet de afspraak nakomen

Homepage Fehler

Mehrmals versucht Bestellung abzugeben. Nach dem dritten mal hat es funktioniert.

Qualität

Sher gute Produkte und gute Preise. Maximale Qualität

Großes Auswahl, schnelle Lieferung, alles top.

Goede site wel beetje loopt wel beetje achter

Ik vind mr Joy echt super fijn jullie reageren op mails en houden klanten goed op de hoogte. Wel jammer dat de helft van de smaken zijn uitverkocht.

Schnelle Lieferung

Lieferung geht immer super schnell, Bestellungen werden meist so versendet dass es in den Briefkasten passt. Man muss also nicht immer da sein oder seinen Paketen hinterherrennen. Bin sehr zufrieden!!

Sehr sehr gut

Ist dass beste Verkäufer,

Alles Top

Mega Preise schneller Versand gerne wieder

große Auswahl an E-Zigaretten

Die große Auswahl und die Preise der bestellten Einweg E-Zigaretten sind top. Die Lieferdauer nach Österreich lässt sich aber verbessern (liegt aber offenbar am Paketdienst in Deutschland - hier gab es Probleme). Kontaktaufnahme nicht immer einfach - es wurde aber eine zufriedenstellende Lösung gefunden und ich habe wieder bestellt.

Top zufrieden

Sehr zufrieden , sowohl mit der Ware als auch der schnelle versandt

Mijn bestelling is onderweg naar Portugal ergens zoek geraakt, na mijn melding hierover werd het aankoopbedrag terug gestort. Helemaal prima. Opnieuw een bestelling geplaatst, werd afgeleverd in Nederland. Over klantenbinding gesproken.

Sehr gut

Es ist einfach dieses Website zu nutzen. Alle Produkte kommen schnell und unbeschädigt

Schnelle Lieferung, Versand Verfolgung und guter Dienst

Gute und einfache Bestellung

Die Seite ist sehr übersichtlich gestaltet und auch der Bezahlvorgang ging super schnell.

Sehr schnelle Lieferung

Sehr schnelle Lieferung alles top!