Snel geleverd en top producten !!! Ga zeker nog een keer bestellen

Snel geleverd en top producten !!! Ga zeker nog een keer bestellen. Dikke 10+

Very good and fast service.

Love that I can order what I need and next day shipment is available. Very good variety and prices. Sometime - some of the product is sold out, would be glad those to be re-filled fast.

Nog geen ervaring met de klanten service (gelukkig) maar het verzenden ging goed, en de producten waren zoals beschreven. Er mag nog wel wat worden gewerkt aan de mobiele ervaring (Safari) kon niet helemaal lekker met de site overweg.

Snel verzonden. Hoe het moet zijn .

Snelle levering super

Zeer snelle en correcte levering!

Goede snelle service

Duidelijke site, snelle levering!

Goede ervaring, zeker voor herhaling vatbaar!

Hat alles geklappt

Erste mal bestellt und schnell und problemlos alles angekommen

Super Service

Schneller Versand. Super freundliche und schnelle Hilfe bei Problemen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle en correcte levering.

In het weekend besteld, en maandag al geleverd.

Slechte service

Niks mis met de vloeistoffen, en de levertijd is ook vlot, maar qua service.....ze bieden bezorgdagen en tijdsvakken aan via de mail, ik heb voor een avond bezorging gekozen, maar het kwam om 14.00. en als je daar wat van zegt, beweren ze dat helemaal niet aan te bieden. Maar het komt toch echt van hun mail af! Maar blijven ontkennen . Bied die service ook niet aan als je het niet gedaan krijgt, of de schuld bij DHL in de schoenen schuift. Die handelen naar hun opdracht. 14.00 is iets anders dan na 17.30. kan je nog een grote snater aan toe krijgen. Nooit meer

Perfekt

Sehr viele produkte, viele zahlungsmethoden, alles läuft super, lieferzeit ist sehr kurz, top seite kann ich nur empfehlen

Super Service, Super Preise - komplett Zufrieden

Ich bin sehr zufrieden mit Mr. Joy! Mehrfach habe ich nun schon meine Liquids und Elfbar Einwegzigaretten für mich und für Freunde auf dieser Seite bestellt. Jedes Mal aufs Neue kommt das Paket aus den Niederlanden, hier in Deutschland innerhalb ca. 2 Tagen an. Sehr schnelle Lieferung! Dazu bin ich auch mit den Preisen sehr zufrieden von allen Produkten. In Deutschland am Kiosk, Tabakwarenhändlern und weiteren Läden ist der Preis meistens teurer. Auf meine Supportanfrage wurde auch sehr schnell reagiert und gute Hilfe geboten. Alles in einem eine tolle übersichtliche Seite, eine tolle Firma und ein toller zugehöriger Service! Ich freue mich schon auf zukünftige Bestellungen. Diese werden auch nur von dieser Seite getätigt. Mehrfach habe ich die Seite auch schon weiterempfohlen und andere dafür begeistert. :-)

Schön

Schön

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Sehr übersichtlich und große Auswahl...

Schnelle Lieferung... Bis jetzt keine Probleme mit der Bestellung...

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

producten niet geleverd wel moeten betalen

Ik heb producten gekocht via klarna. Hier stond via de verzender dat dit geleverd was. Dit was echter niet het geval. Omdat de verzender aangegeven heeft dat het geleverd is kan ik er niks tegen doen. Ik heb moeten betalen en ik heb geen producten ontvangen. Contact met Mr-Joy wordt niet op gereageerd! heel spijtig maar ik bestel hier niet snel weer.

• Would you recommend us? No

Einfach Klasse

Große Auswahl Pünktliche lieferung Bequeme Bezalmetoden

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Precies zoals omschreven op de site! Je wordt netjes op de hoogte gehouden van je bestelling!

Perfektes Service und rasche Lieferung

Gute Auswahl

Schnelle Lieferung, immer wieder Top

Gute Auswahl an Produkten. Günstiger Versand und schnelle Lieferung.

Supersnel

Zondagavond besteld. Maandagochtend in m’n brievenbus. België

Produkte wie beschriebe und ohne Probleme geliefert

Alles Tip Top. :)

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Nette prijs en snelle levering

Duidelijke website met veel producten voor n eerlijke prijs. Snel en gratis geleverd boven de €20

Goed voor je vape

Gewoon goed man. Blij dat je hier ken bestellen nu dat Nederland je zo betuttelt.