top service.

vlugge en correcte service

Top! Top! Top!

Ongelooflijk wat een snelle en correcte service. In minder dan 24u was mijn pakket bij mij thuis. Van Amsterdam naar België Limburg. En niet te vergeten! Gratis verzending en bovendien was Mr-Joy ook nog de voordeligste. Dus ik ben een zeer tevreden klant!

Komt altijd op tijd aan en word goed geholpen

Het is echt top spul ik zou het aan raden om hier te gaan bestellen

Had er eerst geen vertrouwen in. Kende de winkel totaal niet, Maar daar kom ik van op terug. Super snel binnen en netjes in gepakt, we gaan zeker gauw nog een x bestellen.. goede spullen .

Snel en correct

Op donderdag bestelling geplaatst, en vrijdag netjes in de brievenbus

Producten zoals omschreven en de volgende dag in huis

Voor herhaling vatbaar.

Very good

The product are very good and the shipping fast.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

War alles schnell da zu fairen Preisen

Kann nur sagen alles war ok Versand schnell.

Super Service

Super Service und schneller Versand. Immer gerne Schon mehrfach weiterempfohlen

Schnelle Lieferung

Bei Rückfragen Antwort etwas verzögert. Aber nett u freundlich..

snel geleverd

via Google direct gevonden wat ik hebben moest

Gut und Günstig

Super schneller Versand, wenn mal was nicht klappt dann kriegt man schnell eine Antwort. Und die Produkte sind top.

Slecht

Ik heb zaterdagochtend een bestelling gedaan, denkend dat ik maandag zou ontvangen en had post om dat te zeggen, maar nee zal op een andere dag worden afgeleverd. Het zou sneller voor mij zijn geweest om zaterdag naar de winkel te rijden en het zelf op te halen als ik wist dat het zou duren zo lang

Super Produkte, schnelle Lieferung

Sonntag bestellt, Dienstag angekommen. Lieferung von NE nach DE. Super Preise und reichlich Produktauswahl

Sehr gut

Sehr schnelle Lieferung

Goed assortiment

Goeie site en prima prijzen

Super Service Preis Leistung top

Super Service schneller Versand top Preise bestelle gern dort

Snelle en nette levering

Levering was snel en je wordt goed op de hoogte gehouden. Website is wel wat rommelig en onoverzichtelijk.

Zeer snelle en goede levering.

Große Auswahl! Super Kundenservice.!

Bin immer sehr zufrieden. Es gibt eine große Auswahl an Produkten. Leider sind manchmal nicht alle Produkte erhältlich, was aber heute wohl überall der Fall sein kann. Auch der Kundenservice ist prima. Habe einmal eine Lieferung nicht erhalten. Nach Kontakt mit dem Shop wurde mir sofort eine Ersatzlieferung gesendet.

Super schnelle Lieferung

Alles super

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Perfect voor mij alleen dat er geen fotos waren was wel jammer maarja kunnen jullie niks aandoen

Helemaal toppie heb alles in eenkeer kunnen vinden en bestellen

Binnen 1 dag geleverd

Snel en makkelijk besteld