Schnell und unkompliziert

Alles bestens!

Scherpe prijs

Zeer snelle levering, volgende werkdag al geleverd. Zeer scherpe prijs.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Großes Sortiment.

Großes Angebot zu guten Preisen. Leider ist die Filterfunktion in der Handy-Ansicht nicht so leicht zu finden. Musste auf die Deskoptvariante wechseln, um nach Nikotinfreien Waren zu suchen. Ansonsten alles super übersichtlich.

Klappt alles immer schnell und reibungslos und preislich alles perfekt

Snelle levering en goede producten!

Hervulbare vape besteld. Bevalt erg goed! Was ook erg blij met de snelle levering.

Zeer snelle levering goede kwaliteit!

Fijne website!

Snelle service enkel jammer dat het bij de levering van postnl soms misloopt omdat het normaal al geleverd moest zijn en dan was er een melding dat het niet lukte en de dag erna kwam. Nu weer een melding dat het maandag is ipv zaterdag.

Snelle levering, ruime.keus

Ga zo door

Goeie ervaring

Verpakking wat groot

Goed en snel geleverd alleen als je er 3 bestel vind ik de verpakking wel een beetje overdreven groot met het oog op het milieu voor de rest geen op of aan merking vriendelijke groet Menno hietberg

Uitstekend!

Snelle levering, aangenaam verrast!

Super snel netjes ingepakt zeker een aanrader en zal snel weer bestellen ik zou graag op de hoogte willen blijven voor die elfbar 800 en wil die bananen smaak willen proeven.

Schnelle & Gute auswahl

Das 2. mal wo ich dort bestellt habe, immer wieder bestellt man gerne dort da die Lieferung super schnell ist und die Auswahl an Produkten sehr vielfältig ist.

Schneller Versand und Top Ware

Einer der günstigsten online Shops für E-Zigaretten, zudem sehr sehr schneller Versand und ein super Kundenservice.

Het was voor mijn de eerste keer dat ik op mister joy bestelde. Het verliep volt en duidelijk om een bestelling te maken. De info via mail was ook duidelijk en goed. Ik ben dus heel tevreden met mijn bestelling en zal zeker nog bestellen

Super snel

Besteld en de dag daarna geleverd Gratis boven de 20 euro Top en bedankt!

Super gut.

Super gut.

Perfect!

Snel besteld en de volgende dag binnen, netjes verpakt.

Ruime keuze op de site en snelle bezorging Jammer dat er geen foto's op de site mogen staan misschien een idee dat er een afbeelding mag staan zoals een een aardbei als je een aardbei smaak koopt?

Schnell und gut

Schnell und gut

Goede prijzen en goede spullen

Meestal wel alles op voorraad zo niet dan even wachten prijzen liggen onder andere prijzen met veel online rookshoos in een woord goede spullen en nog betere peijzen

Geweldig! Zondag besteld en maandag gewoon geleverd!

Uitstekende service

Producten naar wens en snelle levering

Snelle levering en de producten zijn naar wens

Toller Kundenservice, schneller Versand, Ware original

Bin sehr zufrieden mit dem Shop. Große Auswahl, super Kundenservice, der schnell reagiert und auf die Wünsche eingeht. Unkomplizierter und schneller Versand. Immer wieder gerne :)