Content

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Wartezeit wird leider nicht eingehalten aber Produkte Top

Bis jetzt einmal perfekt angekommen wie versprochen, jetzt momentan warte ich mehr als 3 Tage auf die Versprochenene Ankunftszeit und es ist weder im Briefkasten noch beim Nachbarn

Einwandfreie Lieferung

Schnelle Lieferung, alles super!

Vlotte bestelling, vlotte levering

Het bestellen ging makkelijk. De website is duidelijk. Makkelijk te filteren op wat je nodig hebt. En belangrijk vr mij: mogelijk om te betaling via online bankcontact (geen creditkaart of paypal nodig) En het product werd snel geleverd.

Snelle levering, alles wat ik had besteld gekregen. Doos was onbeschadigd en de producten ook.

Sehr zufrieden

Super schnell und top Ware!!

Snel en goed geleverd

Website is duidelijk. Levering snel en brievenbuspost dus thuis blijven niet nodig

Wonderful

Good prices, nice products

Snelle service en fijne site

Snel en duidelijk!

Fijn dat snel verstuurd word

Ruime keus aan vapepenen. Word ook snel verzonden top

Fast

I ordered it at around 4.30 Pm and got all 4 the next day.Thanks alot

Gewoon snel En goed gegaan

Amazing

Ik vind het een geweldige website, heel overzichtelijk en enorm veel keus. Je krijgt dezelfde dag nog een reactie op je mail met duidelijke adviezen en uitleg. De bestelling wordt de volgende dag netjes bezorgd. Ik ben blij deze website gevonden te hebben en ga hier zeker in de toekomst vaker bestellen! Dank Mr. Joy!

Sehr gut aufgebaut und immer zuverlässig

Ich habe jetzt schon öfters über die mr-Joy Seite bestellt und immer eine schnell und sehr gute Rückmeldung bekommen ( wo mein Paket ist und wie der Fortschritt grade ist ). Sehr gute bezahl Möglichkeiten . Das einzige Manko ist das die Zahlung per Paypal nicht geht , aber ansonsten sehr weiter zu empfehlen . Ihr macht ein guten Job !

Febo de lekkerste

super service

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ik vind de levering erg snel gemakkelijke site.

Im großen und ganzen zufrieden!

Eigentlich soweit alles super aber musste um zur Kasse zu kommen erst über mein Profil auf den Warenkorb gehen. Aber dann ging es.

Super schnelle Lieferung, super Service

Ich bin mit allen Bestellungen super zufrieden!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goed product, degelijk verpakt, snel verstuurd.

Top service!!

Ik kocht een Geekvape B60 en deze was de volgende dag al binnen. Helaas lekte de pod aan 2 zijden. Ik heb via de site direct een nieuw setje reserve pods besteld en betaald. Wel even een mailtje gestuurd en verteld wat er aan de hand was. Ik kreeg vervolgens een mail terug dat ze het aankoopbedrag terug gestort hadden en dat de nieuwe pods dus voor hun rekening was. Netjes opgelost zo.. dikke duim!!

snelle levering, makkelijke site en te bestellen.

snelle levering, makkelijke site en te bestellen.

Alles einwandfrei funktioniert

Schnelle Lieferung und einfache Abwicklung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Woord snel en goed geholpen echt aanrader.