Sehr zufrieden

Meine erste Bestellung bei euch kam das Päckchen total beschädigt an, war ein Wunder das die Ware noch drin war und nicht raus gerutscht ist. Aber das war bestimmt der Fehler von DHL gehn ja auch nicht besonders mit der Sendung um.. Aber sonst bin ich rundum zufrieden. Mfg B.Scheyer

Zeer tevreden!!

Alles bestens!

Sehr gute Kommunikation und super Service! Bestelle nur noch hier!

Alles super

Gute und schnelle Bearbeitung. Ich werde Sie weiterempfehlen. Mit freundlichen Grüßen

Snel bestelt en verzonden.

Super Seite

Ein sehr schöner online Shop mit teils guten Preisen. Viele Schnäppchen konnte ich leider nicht machen meine coils zb sind hier teurer als auf anderen. Aber dafür eine Menge an Aromen und liquids.

Schon öfters bestellt

Bin zufrieden, schneller Versand, alles top!

Uitstekende service

Alles komt op tijd binnen zonder problemen

Super goed!

Vanmiddag besteld en het wordt morgen al geleverd. Super snelle service!!

Super goed en snel geleverd

Zie boven

Middelmatig

Product besteld welke niet geleverd werd, moest zelf achterhalen waarom. Op de site stond voorradig, dat bleek niet het geval te zijn. Daarna gevraagd of dit product wel later weer voorradig kwam, het antwoord was nee. Ruim een week later weer een bericht dat het product toch wel voorradig was.

Snelle levering binnen 16 uur binnen

Perfecte service

Makkelijk bestellen, redelijke prijzen, groot assortiment, super snelle levering. Gewoon perfect

Alles perfekt geklappt

Die Elfa ist eine perfekte Alternative für die Elbar Einweg-E-Zigaretten und wurde schnell geliefert Wir sind sehr zufrieden. Danke.

Snel en duidelijk

Goed verpakt en snelle levering!

Reageerd snel en een super snelle levering

Snel

Nooit eerder bij jullie besteld maar heb gisteren om 20:00 besteld en het ligt nu al op de deurmat. Geniaal. Bedankt!!!

Super schneller versand

Super schneller Versand. Toller Service. Viel Auswahl

Er ontbraken twee artikelen omdat het pakketje open was gelijk email gestuurd en ik kreeg me geld treug top service ga hier zeker vaker kopen

Absolut TOP!

Schnelle Lieferung und sehr interessante Artikel, die man nicht überall bekommt. Meine Bestellungen beliefen sich in Hinsicht Elfbar und da fühle ich mich bei Mr. Joy am wohlsten. Danke!

Snelle levering alles top goed spul!

Super top

Snelle bezorging

Goede bezorging, en heel tevreden over het product. Mijn nichtje heeft mij dit aangeraden, op haar ervaring. Daar voor mijn dank aan haar. Ook wil ik mijn dampwinkel in Krommenie bedanken, dat zij ons doorverwezen naar jullie website.

Snelle levering en overzichtelijk

1tje was kapot. Ik heb direct mijn geld teruggekregen. Erg netjes bedankt! De rest is heerlijk!