Super snelle levering en goede kwaliteit aan ElfBars!! Deze week naar Amsterdam om een kijkje te nemen in de winkel!!

Betaalbaar en snelle levering

Heerlijk vooral ook de 0.% smaakjes Jammer dat er geen plaatjes bij mogen een afbeelding van het smaakje zo overzichtelijker zijn geweest

Ik beveel Mr-Joy aan vanwege de goede service, vandaag besteld en de dag erna effectief in huis. Ik bestel hier zeker nog een keer.

Helemaal top, geen aanmerkingen

Goede service, duidelijke website en snelle levering. Gewoon top niks op aan te merken. Alleen een beetje jammer dat er geen fotos zijn maar hier kan mr-joy natuurlijk niks aan doen.

Snel bezorgd door de brievenbus

Zie boven

Snelle levering, goede producten.

Bestelling niet ontvangen.

Bestelling niet ontvangen en het onderzoek loopt nu bijna 2 maanden.... Waarom dit zo is, weet niemand!

Duidelijke site, goeie updates v/d bestelling en snelle levering!

Top!!

Goede service en zeer snelle levering. Vele sites verkopen soortgelijke producten maar dienstverlening en keuze uit producten laten ons steeds terug naar jullie komen.

Bestelling kwam de dag na het plaatsen van de bestelling binnen en was helemaal compleet

Correct

Doen wat ze beloven

altijd goede service! pakjes komen optijd aan aanrader

nog nooit problemen gehad

Hele snelle levering, hier bestel ik zeker weer!

Snelle levering en ruim assortiment

Beetje moeilijke start

Het is wat zoeken om van overzicht winkelmandje effectief naar bestellen over te gaan. Was allemaal wat verwarrend. Hoop de volgende keer dat het wat vlotter gaat maar dit was dus ook mijn eerste bestelling voor alle duidelijkheid.

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

Woensdag besteld, donderdag binnen

Tot nu toe elke keer goede ervaringen met bestellen bij Mr-Joy.

Top bedrijf!

Ik bestel regelmatig bij mr-joy en ben altijd heel tevreden! Bestellingen worden snel geleverd en de klantenservice is uitstekend! Ik bestelde bijvoorbeeld een keer een vrij grote bestelling die zoek was geraakt tijdens de verzending. Daar kon mr-joy niks aan doen, maar toch hebben ze mij het pakketje alsnog opnieuw verstuurd op eigen kosten! Super netjes is dat.

Gemakkelijk en snel thuis

hello, I bought 5 apple peach flavor and the 1st day I threw away 3. they are supposedly 600 puffs but after 50 or 60 puffs they are gone and the taste is very bad this is the first and the last time I visit you buy. I actually want my money back or a new one because this makes no sense

Super service amaai de dag erna was het in de brievenbus . Ben super blij ik bestel nog

Slecht berijkbaar en informatie op site kloot niet

Er staat op hun site voor 11 uur besteld zelfde dag in huis maar dit klopt niet heb vandaag besteld en word maandag ps geleverd En ze reageren niet op hun emails heb ze al vaker gemaild maar heb nooit reactie terug gehad. Ik ga voortaan ergens anders bestellen

Snelle levering en goede kwaliteit

Soepel en voorspoedig ;)

Snelle bezorging

Helaas was het mij alleen niet helemaal duidelijk in welke vapes er wel of geen nicotine zat. Super snel bezorgd en lekkere smaken.

Top webwinkel

Alles helemaal top bestelling top bezorging heel snel aanrader!!