Top webwinkel

Alles helemaal top bestelling top bezorging heel snel aanrader!!

Super fast delivery

Thank you

Goede en snelle levering

Duidelijke informatie

Slechte levering

Smorgens om 08:00 besteld zou zelfde dag nog thuis zijn dus ook nog €5 extra bezorgkosten overgemaakt voor de "snelle"levering het zou uiterlijk om 22:30 savonds geleverd worden zit nu nog te wachten .ik hoorde via via dat mr Joy echt goed was qua aanbod en levering .aanbod kan ik niets van zeggen maar levering superslecht voor die extra bezorgkosten had ik ook een extra disposable vaper kunnen bestellen .jammer van je centen

Super shop

GeWeldige service , snelle verzending gewoon super

Snelle levering, erg fijn!

Snel en correct. Heel tevreden

Raad het iedereen aan

super veel keuze en super snelle levering !!

Ei

Heel tevreden, Ruime keus. Duidelijk aangegeven of het op voorraad is. Linkjes naar passende onderdelen en alternatieven. Plus last , but not least : eigen merk liquid , die gewoon goed is en goedkoop.

Vlotte service

Bestelling kwam netjes toe, contact met klantendienst via mail erg vlug beantwoord. Ik bestel zeker opnieuw!

Bijna uitstekend.

Goede en snelle levering. En niet duur. Je had 5 sterren gekregen mits er niet 1 flesje navulling minder geleverd zou zijn. Ik heb er 8 gehad IPV de 9 die ik besteld had. Mvg S.Cruiming

Snelle verzending

Snelle verzending en ruime keuze.

Top product, snelle levering!

Top product, vooral de cherry ice vapes zijn echt geweldig en die heb ik nog nergens anders gezien.

Super snelle en goede service!

De titel zegt genoeg!

Snel

Snel en gratis verzonden boven €20,- Alles ruim binnen houdbaarheiddatum. minpuntje was dat de brievenbusdoos te lang/groot is voor brievenbus en er uit stak na bezorging.

Snelle kloppende levering

Supersnelle service

Top arsortiment en hele snelle bezorging.

Goed, snelle bezorging.

Alles is volgens omschrijving en snel geleverd.

No next day delivery as advertised

The next day delivery is no more than a sham.

• Would you recommend us? No

Geweldig en super snel

İn de avond besteld gelijk volgende ochtend al ontvangen!! Super snel!!

Eenvoudig bestellen en snel bezorgd in een DHL box bij mijn supermarkt zodat ik het pakketje kon ophalen wanneer mij dat schikt. Zeer tevreden!

Perfect zoals altijd.

Snelle levering goede kwaliteit goede conditie van het parcel zoals altijd. Was eerst zeer verrast van hun professionaliteit maar ben ben het met blijschap gewoon geworden