Veel keuze en snelle levering.

Ik vind het ook heel fijn dat je de nicotine en de wegwerp vapes kan kiezen. Bij veel andere sites is het standaard 20mg maar hier kan je ook nog vaak 0mg of 10 mg kiezen.

Goed en snel

Goede en snelle levering!

Snel en netjes verpakt bezorgd

Op woensdagmiddag besteld en donderdagmiddag in huis. Helemaal top!

Super snelle levering en gratis verzending vanaf 20 euro. Wel jammer dat veel nicsalt liquids uitverkocht zijn en dat zijn vaak net "mijn" smaken zijn. Ben nog zoekend naar mijn favoriet, want tot nu toe kan geen nicsalt tippen aan de wegweerp ice mint variant van de upends upbar.

Gut

Gut

Snelle levering, super produkten

Prima service en snel verzonden

Snelle levering en uitstelende producten!

Erg makkelijk

Top dat ik de leverings tijd en wijze kan aanpassen na de bestelling

Supersnel

Ze komen hun beloftes na met snelle bezorging Top

Goede en snelle service

Goede en snelle service. Veel keuze.

Goede communicatie, netjes binnengekomen

Je krijgt netjes waarvoor je hebt betaald. Helaas 2 dagen te laat binnen. Dit kwam door het postbedrijf. Mijn bestelling was binnen een uur verstuurd met T&T. Top geregeld!

Veel smaken liquids, maar niet lekker

Heb een handvol smaken besteld, maar geen enkele smaak was lekker. Ze smaken allemaal behoorlijk kunstmatig. De wegwerppennen die je bij menig cadeauwinkel kan krijgen hebben veel betere liquids. Die smaken heb ik hier helaas nog niet kunnen vinden. Het bestellen was gemakkelijk en de verzending was snel. Daar valt niks op aan te merken

Snelle levering, veel keuze en een overzichtelijke webshop. Zeer tevreden.

Dikke leugens, je krijgt niet wat je besteld en dan zeggen ze nog dat het niet bestaat mits bewijs

Je krijgt geen 70p pufs maar 600 en als je het nicotine gehalte niey wijzigt heb je er van 10 mg ipv 20

Slecht

All die sigareten werken niet het was een cadeu en was so schamend niks werkende

Tot nu toe 1

Service is niet meer was het is geweest vergeleken met vroeger. Had woensdag ochtend een pakketje besteld met de bedoeling om dit zaterdag mee te nemen (staat ook op de website volgende dag in huis als je voor 23.30 besteld). Helaas nog niks ontvangen... uit het mail contact blijkt zelfs dat het niet eens is verzonden. Als compensatie gaven ze dan 4 extra liquids aan omdat ook een product niet op voorraad was (niks ervan gezien op de website), echter moet ik nog maar zien of het dan vandaag binnenkomt, aangezien ik het voor het weekend nodig had... wordt geüpdate...

Heel goede service

Niks op aan te merken

Waardeloos

Pakket is volgens track en trace, er pas maandag in plaats van donderdag.

Snelle levering en fijne updates omtrent je bestelling