Snelle levering goed op de hoogte gehouden

Snel binnen en redelijk geprijst

Mijn eerste vape pen besteld, maten waren er heel positief over dus waarom niet, so far so good, lekkere smaak en ik blijft van de joint en cigaretten ad.

Snelle levering top!

Vandaag besteld morgen in huis, super snelle levering! Top.

Wacht nu een week op mij bestelling

Dit is te triest voor worden hoelang kan zo iets duren en volgende werkdag onzin niet geloven kan 5dagen later zijn !

Prima levering zoals gezegd

Snelle levering, nog een ruime voorraad.

Voldoende

Voor het feit ze op elke pagina adverteren vóór zondag 22.00 besteld = maandag in huis. Is het jammer dat ik dit pas woensdag avond af kan halen bij een DHL punt.. 6 kleine vape pennen, had goed in een brievenbus pakketje gepast. Dan had ik het dinsdag gehad. Producten verder wel top.

Verzendbeloftes worden nooit waargemaakt

De belofte op de website klopt niet. Bij meerdere orders duurt de verzending langer dan aangegeven. Van de postbezorging kan ik dat verwachten maar in dit geval gaat de order opnieuw later de deur uit dan aangegeven.

Betrouwbaar en altijd snel in huis.

Heb hier nu een aantal keer besteld en altijd de volgende dag wordt het bezorgd.

Bestelling was er snel. Dit is me eerste keer bij mr.Joy and i love it!

Uitstekend en snel geleverd

Super snelle levering

Goede producten

Snel geleverd en goede producten!

Excellent service

Very fast and reliable!

zeer goed!

Alles in de bestelling was ok. Zeer snel geleverd.

Prijs kwaliteit top super snelle levering.

Bestelling niet ontvangen

Besteld en niks ontvangen

Fast delivery

Order last night and next day delivery. Top

Duidelijke site

Hvd uit burst

Snelle levering, zeer tevreden

Uitstekend!

Je krijgt wat je hebt besteld en het komt zoals beloofd ( voor 23:30 besteld morgen in huis! )! Echt een top website, ik gebruik zelf e-sigaretten niet maar de service is top! Echt een aanrader!

E-Mails/Tickets werden nicht beantwortet.

E-Mails und Tickets werden nicht beantwortet, auch eine Retoure wird nicht bearbeitet. :((((((((((((((((((((((((((((((((((( Wenn das so weitergeht, dann Anwalt.

Helemaal top!

Snelle verzending en top producten, wij bestellen hier vaker!

Makkelijk besteld , super snel geleverd !

Bestellen ging super makkelijk , de bezorging was super snel & correct ! Hier bestel ik opnieuw ! :-)

Wat een waardeloze *** organisatie

Voor 22:00 besteld morgen in huis, nou mooi niet ben nu al 3 dagen aan het wachten. Bezorg poging mislukt wij troffen u niet thuis aan, terwijl er gewoon iemand thuis is en we een video deurbel hebben

Positief !

Tamelijk snel geleverd.