Goed en snel

Ik heb smiddags besteld en had mijn pakketje de volgende dag in huis. Netjes mails gekregen met waar mijn pakketje was zodat ik het kon volgen. De spullen waren goed verpakt en precies wat ik besteld had.

Super snelle levering!

Wat een ellende, wordt gevraagd om een review terwijl ik de bestelling na 4 dagen nog niet binnen he

Na 4 dagen nog steeds niks ontvangen, een sorteerfout noemen ze dat.

Duidelijk en snel

Zie hierboven

Goed verpakt en snel verzonden

Op en top! nooit geen gedoe gewoon lekker vapen.

Prima site en levering!

Veel keuze, helaas geen foto’s van de producten en soms wat weinig informatie. Verder gewoon makkelijke te bestellen en snelle levering!

Been a customer for half a year, they're amazing!

I used to worry about running out of coils and other needs but with Mr Joy I can just order everything I need on a weekly basis and not worry about a thing.

Ik heb nog niets ontvangen……

Nog aan het wachten op mijn bestelling, dus kan moeilijk een beoordeling geven

Zeer goede ervaring.

Ruime keus, SUPER snelle levering, juiste prijs. Enkel lof.

Super service

Vape is perfect bezorging was niet op tijd.

De vape werkt perfect. Maar de bezorging was niet op tijd...

Snelle levering zeer tevreden over Mr. Joy ga zeker vaker bestellen bij hun

Super snelle reactie en levering toppie

Snel het bestelde artikel geleverd

Op zondag avond besteld en maandag voormiddag al in huis. Snelle service!

vape defect ontvangen

zijn alleen via mail bereikbaar, heb ze een mail gestuurd betreft de defecte vape en krijgt een automatische mail terug met de belofte binnen 48 uur te antwoorden. Hoe kan je als onderneming niet telefonisch bereikbaar zijn?

Snelle levering, prima vapes

Prima vapes, ruime keuze, makkelijk te bestellen en snel geleverd

Snelle duidelijke service!

Mijn eerste bestelling verliep vlot. Er zag één defect product bij dat heel netjes binnen 1 dag is afgehandeld.

Besteld betaald volgende dag keurig geleverd

Goed!!

Snelle levering, voordelige vapes. Niks op aan te merken!

Top site!

Super snelle levering en ontzettend tevreden!

vlotgeregeld

mijn ervaring met mr-joy.nl was zeer goed. veel keuze in het assortiment .helaas vindt ik het jammer dat wij steeds minder mogen. kwa roken. gisteren besteld vandaag binnen gekregen. wat mij betreft zal ik zeker vaker bestellen toppie.

Spitze

Alles good

Snelle communicatie na niet leveren door postbedrijf

Pakketje wel een week later binnen dan verwacht, maar dat komt omdat de pakket dienst het pakketje kwijt is geraakt. Wat mail wisseling gehad met mr. Joy, deze werden altijd heel snel beantwoord. Pakketje vandaag na tevredenheid ontvangen.

2 vapes gebruiken op 1 avond...

Zoals de titel al zegt. Rook normaal 15 sigaretten per dag, maar van de patriot watermeloen vape zijn er al 2 op zonder overmatig gebruik in de avond.... Eens en nooit weer